Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

"הדוב" שלי: שף דנה-לי ברמן למדה על בשרה שזה אמור להיות פשוט

באה בטבעי. דנה לי ברמן (צילום אורן שלו)
באה בטבעי. דנה לי ברמן (צילום אורן שלו)

המסעדה הכי טובה על מסך הטלוויזיה חזרה לעונה רביעית בדיסני+, ואנחנו רצינו לשמוע מה דעתם של אנשי המקצוע המקומיים על "הדוב": השפית של מסעדת בר פרדיסו, מרגישה שהיא פגשה במטבחים את כל הדמויות של "הדוב" וחושבת שגיא אריש הוא כרמי הישראלי

27 ביוני 2025

לא צריך להיות שף מקצועי כדי לזהות ש"הדוב", מעבר להיותה סדרת מופת, היא גם הסדרה הכי טובה וריאליסטית על חיי טבחים מקצועיים. עם זאת, להיות שף בהחלט נותן זווית ראייה נוספת על עולמם של השף כרמי ברזאטו והצוות הנהדר שמקיף אותו. לכבוד העונה הרביעית של הסדרה, שעלתה בחמישי (26.6) לדיסני+, פנינו לכמה מהשפים הטובים של תל אביב כדי להבין מה שפים חושבים על העולם של "הדוב".דנה-לי ברמן, השפית של מסעדת בר פרדיסו, עונה על שאלון "הדוב" ומכינה טוסט באותו הזמן.

>>"הדוב" שלי: שף איתי קושמרו מזכיר שפיתה טובה לא נופלת ממנת מישלן https://timeout.co.il/%d7%a9%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%99-%d7%a7%d7%95%d7%a9%d7%9e%d7%a8%d7%95/

איך הייתה נראית מסעדת "הדוב" שלך?
מאוד אחרת ממה שהיא בתוכנית.

אכן שונה. בר פרדיסו, צילום נועם פריסמן
אכן שונה. בר פרדיסו, צילום נועם פריסמן

איזו מנת דגל היית מגישה במסעדה כזאת?
טליוליני חמאת מרווה ופרמזן. וטירמיסו כמובן.

מה למדת מהשף כרמי?
למדתי שכולנו די אותו הדבר.

איזו עצה היית נותנת לו?
שהוא צריך לזכור שזה רק אוכל. זה הדבר הכי בסיסי. זה הבסיס להרגיש שלם, מבסוט, נינוח ובטוח. וזה אמור להיות פשוט, וטבעי.

את כולם אני מכיר. "הדוב", עונה 4 (צילום: יחסי ציבור/דיסני+)
את כולם אני מכיר. "הדוב", עונה 4 (צילום: יחסי ציבור/דיסני+)

איזו מנה היית מכינה לו?
⁠רק טוסט.

איזו דמות בסדרה את מכירה מהמטבח שלך?
⁠וואו, את כולם.

האם גם המטבח שלך כל כך לחוץ?
⁠היה מטבח אחד שהייתי השפית שלו, וזה לא שהיה את אותו הלחץ – פשוט היה את אותו הטירוף. כולם היו על הקצה.

מי הדמות הכי אהובה עליך בסדרה?
כרמי, וגם ריצ׳י בעצם.

מי היה השף הטלוויזיוני/קולנועי הכי אהוב עליך לפני כרמי?
⁠הורטנז לאבורי (קת'רין פרו), מהסרט "הטבחית של הנשיא".

מי השף הישראלי שהכי מזכיר לך את הסיפור של כרמי?
כנראה גיא ⁠אריש מ"סנטי".
העונה הרביעית של "הדוב" זמינה במלואה בדיסני+

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup