שווה להתארח: אמאמה

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

אמאמא. צילום: טל ציפורין
אמאמא. צילום: טל ציפורין
21 ביוני 2018

חומרים וטקסטורות לא צפויים הם המוטיב השולט במסעדת אמאמה שברמת החייל. בדומה לאחותה היוקרתית, TYO, גם כאן מדובר בחוויה יפנית מסורתית השלובה בחדשנות, ברחוב היפני העדכני ובקורטוב של המטבח הים תיכוני. בראש החוויה עומד השף והמאסטר סושי יאמה סאן, שהגיע ארצה אחרי שנים במקדש הסושי הניו יורקי, מורימוטו. אם עוד לא יצא לכם לאכול סושי מעשה ידיו של הסושי מאסטר היחיד בארץ, כדאי שתקדימו לעשות את זה.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף: יאסוטו אויאמאדה (יאמה סאן), בעברו שף במסעדת מורימוטו שבניו יורק ושף ב־TYO

שף יאמה סאן. צילום: אנטולי מיכאלו
שף יאמה סאן. צילום: אנטולי מיכאלו

מה מייחד את חוויית האירוח באמאמה?

״את הטעמים המסורתיים שאני מביא איתי לא למדתי באקדמיה, אלא באופן אישי, בחיים, משפים שעבדתי איתם בהירושימה ובניו יורק. סוג האוכל והאווירה באמאמה הם אותנטיים יותר ממה שהקהל הישראלירגיל אליו, וזה היופי. עובדים איתי 20 אנשי מטבח שהכשרתי בעצמי,ואני מאמין בחשיבות צורת ההגשה ותזמוני המנות. חשוב לי שהאוכל יהיה טעים וברמה גבוהה״.

מנה שאסור לפספס: אמאמה ספיישל אנד מור

ספיישל אנד מור. צילום: אנטולי מיכאלו
ספיישל אנד מור. צילום: אנטולי מיכאלו

 

הברזל 34 תל אביב, 03-7781101 | כל יום 12:00־24:00