שווה להתארח: המוציא

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

המוציא. צילום: אנטולי מיכאלו
המוציא. צילום: אנטולי מיכאלו
29 באוגוסט 2018

הטיול הבא שלכם לצפון אפריקה צריך להתחיל בירושלים. מסעדת המוציא של השף זוכה התוכנית "מאסטר שף" נמצאת בסמוך לשוק מחנה יהודה ועושה כבוד למטבח המרוקאי-אלג'יראי. המסעדה מגישה קולינריה אותנטית עם תפריט עשיר בטעמים, ניחוחות וצבעים עזים ומגוונים, תוך יצירת חוויה תרבותית שמשלבת את ירושלים בצפון אפריקה בצורה מאתגרת ומרתקת.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף אבי לוי

שף אבי לוי. צילום: אנטולי מיכאלו
שף אבי לוי. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח צפון אפריקאי מוקפד עם טאץ' ירושלמי

מה מייחד את חוויית האירוח בהמוציא?

"עוד בגיל 8, כשראיתי את אימא וסבתא שלי מבשלות, ידעתי שהמטבח הוא המקום שאני רוצה להיות בו, משהו בטעמים, בריחות ובצלילים סקרן אותי. הבית ליווה אותי בכל שלב בחיים שלי, מאז שאני זוכר את עצמי.

את האהבה הזאת הבאתי להמוציא בכל האלמנטים שיש במסעדה – האוכל, האווירה, השירות, הכל בנדיבות. בכל מנה מושקעת נשמה, נדיבות, מידה נכונה של טעם, התייחסות לפרופורציות, והכל נעשה במטבח פתוח שמכניס את המתארחים לחוויה. המקום נראה ומרגיש כמו בית, החל בגופי התאורה והעיצוב וכלה בנוכחות של אימא שלי שמכינה בכל יום מנה אחרת שנקראת המנה של אימא".

מנה שאסור לפספס ספינג' כבד אווז

ספינג' כבד אווז. צילום: אנטולי מיכאלו
ספינג' כבד אווז. צילום: אנטולי מיכאלו

רחוב יפו 113, ירושלים |  02-6310050 | שעות פתיחה: ראשון–חמישי 24:00–12:00, שישי משעה 11:30 עד שעתיים לפני כניסת השבת