שווה להתארח: יא-פאן

ארוחה טובה במסעדה היא ללא ספק אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל, המשקאות האווירה והאנשים מתאחדים לכדי חוויית אירוח איכותית יחידה במינה ומשאירים אצלנו טעם של עוד. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

יא פאן. צילום: עמית גירון
יא פאן. צילום: עמית גירון
26 באפריל 2018

חוויית  הקז'ואל דיינינג של הרחוב היפני מגיעה לביסטרו התל אביבי הזה במלוא הדרה. אוכל יפני עכשווי שמתורגם במקצועיות לחך התל אביבי, עם הרבה אלכוהול טוב ואלמנטים ביסטרואיים. מדובר במקום שמהווה אירוע קולינרי מקומי משמעותי – עם מנות נדיבות, מחייכות והוגנות, זהו המקום הנכון להתארח בו.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן 

סגנון מטבח: קזו'אל דיינינג יפני
שף: יובל בן נריה, מקים מסעדת טאיזו, עבד בעבר עם השף רפי כהן והשף יונתן רושפלד

יובל בן נריה. צילום: אנטולי מיכאלו
יובל בן נריה. צילום: אנטולי מיכאלו

מנה שאסור לפספס:  ניגרי – אורז סושי סופר פרימיום, עם טונה בלופים וביצת שליו, יילו טייל, ג'לי פונזו וסאקה סלמון עם מסקרפונה מעושנת ושאלוט

יא פאן – חובה לעצור שם. צילום: אנטולי מיכאלו
יא פאן – חובה לעצור שם. צילום: אנטולי מיכאלו

שווה להתארח: סוהו
שווה להתארח: קאב קם
שווה להתארח: ניטאן תאי

מה מייחד את חווית האירוח ביא-פאן?

"החוויה ביא-פאן היא הכלאה בין איזקאיה יפנית לבין הביסטרו הצרפתי. איזקאיה יפנית היא מקום בילוי אחרי העבודה, שבו אנשים יכולים להרגיש בנוח להגיע הן עם חליפה והן עם טי שירט וכפכפים, והערכים האלה משותפים גם לביסטרו. בשניהם מדובר בקז'ואל דיינינג, מנות גדולות, חומרי גלם מעולים ופשטות. גם בתפריט יש פנייה לספקטרום רחב מאוד – מחומרי גלם ומנות סופר יוקרתיים ועד למנות קז'ואליות כמו המבורגר וצ'יפס." אנחנו מנסים לייצר כל ערב אווירה כיפית, מוזיקה קופצנית ומשוחררת. החוויה היפנית של ללכת לשתות עם הקולגות אחרי העבודה היא משהו מאוד יפה בעיניי, זו תרבות שאני מאוד רוצה לראות גם כאן בתל אביב, ויא-פאן היא המקום בו זה יתחיל".

יא-פאן, נחמני 26 תל אביב 03-6487796
ראשון-חמישי 12:00-23:00, שישי-שבת 16:30-12:00, 18:00-23:30