Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שווה להתארח: מגדלנה

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

מגדלנה. צילום: אנטולי מיכאלו
מגדלנה. צילום: אנטולי מיכאלו

עם נוף להר ארבל, לכנרת ולהרי הגולן ומטבח גלילי ים תיכוני משובח, מסעדת מגדלנה היא ממתק לכל החושים. המסעדה, הממוקמת סמוך ליישוב העתיק מגדל, משלבת בתוכה אוכל מצוין, חלל מעוצב, נוף פסטורלי ואווירה שלא תמצאו כדוגמתה בתל אביב. בהחלט שווה להתארח, ויפה שעה אחת קודם

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שףעלי חטיב, סו שף ומנהל מטבח של מסעדת מגדלנה

סו שף עלי חטיב. צילום: אנטולי מיכאלו
סו שף עלי חטיב. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח:גלילי ים תיכוני

מהמייחדאתחווייתהאירוחבמגדלנה?

״מגדלנה היא המסעדה שמסכמת את כל העסקים שפתחתי בעבר מכל הבחינות: החדשנות, העיצוב, הטעמים, המיקום וצורת ההגשה. לקחתי כאן את המטבח הערבי שגדלתי עליו ולקחתי אותו צעד אחד קדימה. הרבה אנשים לא מכירים את המטבח הערבי והוא באמת מאוד עשיר ומסקרן. לקחת את המנות מהמטבח הערבי ולשדרג אותן זה הכי מרתק שיש, ואני חושב שהתהליך הזה פותח פתח לשפים ערבים צעירים לצאת מהקופסה, לחקור את המקורות שלהם ולפתח את עצמם בסביבה שלהם. מגדלנה נמצאת במקום שבו גדלתי וביליתי את הילדות שלי. השירות פה מצוין, חומרי הגלם גליליים וטריים, ולא משנה לאן תסתכל, תראה נוף מדהים״.

מנה שאסור לפספס:קובה ניה

קובה ניה. צילום: אנטולי מיכאלו
קובה ניה. צילום: אנטולי מיכאלו

מגדל, 053-9367771, יום ראשון־שישי, 12:00־17:00, 19:00־23:00, יום שבת, 12:00־23:00

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!