כמו באמריקה: ההמבורגרים שהפתיעו אותנו

זה כל כך לא יעזור לכם להישאר ערים בלילה. המבורגר (צילום: שאטרסטוק)
זה כל כך לא יעזור לכם להישאר ערים בלילה. המבורגר (צילום: שאטרסטוק)

האנשים הטובים מאפליקציית משלוחה NOW בחרו חמש מקומות, המקומות בחרו את הקומבו בורגר-צ'יפס המומלץ שלהם, וכל מה שנשאר לנו לעשות זה פרצוף מופתע. צוות הטועמים התכנס, אכל המון, השווה בדקדקנות ובחר מנצח אחד ברור

אנחנו אוהבים המבורגרים. יש שיאמרו שאנחנו אוהבים המבורגרים בהגזמה. אנחנו לא נתווכח עם זה. זהו אות קין שאנחנו נושאים בגבורה עם צ'יפס ורטבים. מה שכן, עם השנים וריבוי האפשרויות – ומתוך העובדה שכל מקום שני בתל אביב הוא המבורגריית-בוטיק עם תערובות בשר ייחודיות, טופינגס מרהיבים ולחמניות שפותחו במיוחד כדי לשאת את כל השחיתות הזאת – הפכנו לצרכני המבורגר אנינים שכבר לא מוכנים לבלוס בשמחה כל קציצה שנתקעה בין שני חצאי לחמניה. בשבילנו רק דה בסט, תודה. אבל איך בוחרים את הטוב מכולם? שאלה זו כבר קרעה את מערכת טיים אאוט מבפנים בעבר, השמידה חברויות רבות שנים ואיימה למוסס את המרקם העדין של החיים בעיר.

לכן שמחנו כשהאנשים הנחמדים מאפליקציית משלוחה NOW הציעו לנו דיל פשוט: הם יבחרו חמש המבורגריות שהם אוהבים, ההמבורגריות יבחרו איזו קומבינציית בורגר+צ'יפס לשלוח, ואנחנו נצטרך רק לאכול ולאכול ולאכול בלי להתלבט ולהתייסר יותר מדי, ואז להשוות ביניהם. החמישיה הפותחת, כך התבשרנו, תורכב מליטל בורגר שופ, הדיינר של גוצ'ה, המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים, אגאדיר וסוסו אנד סאנס. מסקרן. הרכבנו נבחרת טועמים מדסק האוכל של טיים אאוט עם חיזוק של אנשי מגזין "השולחן", הזמנו באמצעות משלוחה Now ותוך פחות מ-30 דקות נחת אצלנו השליח החייכני הראשון ואחריו בשיירה קסומה עוד ועוד המבורגרים מכל רחבי העיר. היה זה אחד המחזות היפים שראינו מעודנו, מבקר אוכל הרחוב שלנו מחה דמעה של התרגשות.

הקומבינציות נבחנו במספר פרמטרים: איכות, חמימות ופריכות הצ'יפס, טעם הקציצה ועסיסיותה, השילוב עם תוספותיה, יציבות הלחמניה ואיכותה וכמה כל העסק בא לנו בטוב בסך הכל. הן נאכלו לפי סדר הגעתן – כלומר, המנה שהגיעה ראשונה נאכלה ראשונה – ולאחר סבב ארוך ומאתגר של טעימות פצחנו בדיון מלומד ומעמיק שבסופו החלטנו לבחור את ההמבורגר המנצח ולהותיר את האחרים לשיפוטכם על יתרונותיהם וחסרונותיהם.

הכי טעים: ליטל בורגר שופ

ההמבורגר של ליטל בורגר שופ (צילום: יחסי ציבור)
ההמבורגר של ליטל בורגר שופ (צילום: יחסי ציבור)

זאת הייתה הסכמה מקיר לקיר: באריזה צבעונית ונטה הגיע אלינו אחד ההמבורגרים הטובים בתל אביב. ממש בטופ של הרשימה. טעמי בשר עסיסיים ועמוקים שמעידים על שימוש בנתחים איכותיים, מידת עשיה מדיום מושלמת, לחמניה שמצליחה להחזיק את כל הג'וסינס הזה בלי להפוך לפיתה מסמורטטת ותוספת אחת ממזרית שהעיפה את העסק למעלה. בדיקה מהירה העלתה שקיבלנו את הבלומנטל, קציצה מנתח קצבים וחלקים מובחרים אחרים, והיא הגיעה עם דיסקית של מין שניצל מוצרלה מעושנת ומטוגנת שהוסיפה קרנץ' אדיר, צ'יזיות נמתחת וטעמים מעושנים לכל החגיגה. הצ'יפס לא היה פריך מספיק, אבל הגרמולטה של שום ופטרוזיליה הוסיפה לו טעם מצוין והוא היה חמים. לא צריך המבורגר יותר מנצח מזה בחיים. להזמנת משלוחה NOW ולצבירת 10% קאשבק מליטל ברגר שופ 

הכי מפתיע: אגאדיר

ההמבורגרים של אגאדיר (צילום: יחסי ציבור)
ההמבורגרים של אגאדיר (צילום: יחסי ציבור)

בפעם הקודמת שביצענו טעימה מערכתית על כריכי קריספי צ'יקן, אגאדיר הפתיעה אותנו בענק והתברגה גבוהה בהשוואה למתחרות. הרשת הקטנה והוותיקה היא חלוצת ההמבורגר האיכותי בתל אביב, אך עם השנים נוצר לה דימוי המוני לעומת המבורגריות בוטיק נוצצות. הדימוי הזה שגוי. בתוך אריזה ממותגת היטב קיבלנו המבורגר עצום של 250 גרם אנטרקוט אנגוס והוא גרם לכל הטועמים לפעור עיניים בהפתעה. היה זה המבורגר חם, קציצה עבה ומפנקת, טעם בשרי מעולה שהצליח לנצח גם את היותו מעט עשוי מדי. לצדו הגיעו סירות צ'יפס מעניינות (ר' תמונה) ששמרו של פריכות נפלאה וגם על חום נאה, ויתכן בהחלט שזה הצ'יפס ששורד הכי טוב במשלוח בעיר. תוספת הבייקון טלה הייתה לנו מעט מיותרת, אבל שאלה יהיו הצרות שלנו בחיים. להזמנת משלוחה NOW ולצבירת 10% קאשבק מאגאדיר

הכי גבינתי: הדיינר של גוצ'ה

ההמבורגר של גוצ'ה (צילום: גל זהבי)
ההמבורגר של גוצ'ה (צילום: גל זהבי)

את הדיינר של גוצ'ה אנחנו מחבבים מאוד ושמחנו לראות אותו כאחד מיעדי ההמבורגרים שנבחרו לנו. בתוך תיק בד נאה ואלגנטי שנראה כמעט כאילו יש בו בגדים להחלפה לשיעור היוגה שאחנו לא הולכים אליו, הגיע המבורגר חם ועסיסי, עשוי היטב, מדיום מושלם עם צבע אדמדם יפהפה מבפנים וטעמי צריבה מצוינם. הוורסיה שנשלחה לנו הייתה מעיין פונדו בורגר, המבורגר עטוף ומוצף בארבע גבינות, כה גבינתי שההמבורגר שבפנים קצת הלך לאיבוד בתוך תועפות הגבינה הכחולה שהשתלטה על המנה. למי שאוהב את זה – המנה הזאת היא חלום שהתגשם. היא הגיעה עם עיגולי צ'יפס כפרי דקים ופושרים שטיגון כפול שמר על פריכותם הנהדרת. להזמנת משלוחה NOW מהדיינר של גוצ'ה

הכי עסיסי: המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים

ההמבורגר של המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים (צילום: יחסי ציבור)
ההמבורגר של המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים (צילום: יחסי ציבור)

המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים הוא מקום אהוב שלוקח ברצינות את כריכי הבשר וההמבורגרים שלו, וכשההמבורגר שלהם הגיע למערכת נשמעו קריאות שמחה של ממש. הן התגלו כנבואיות: ההמבורגר שהגיע מהמוסד היה הפורטו, קציצה יפה ועשויה מדיום-וול ומעליה פטריית פורטובלו ענקית ממולאת בגבינות ובזיליקום, מצופה בפנקו ומטוגנת. התוספת הזאת עושה מה שמעט מאוד תוספות מצליחות לעשות: היא משדרגת את ההמבורגר בשתי דרגות והאפקט של הביס פשוט מדהים: קראנצ'י ועסיסי וכה עשיר בטעמים שהיינו חייבים לבדוק אם באמת הזמינו לנו המבורגר או שמא זו המצאה חדשה ונהדרת. הצ'יפס שהגיעה לצדו היה קריר וסתמי – במקום עצמו הוא דווקא מוצלח – והזכיר לנו איזה אתגר זה להעביר צ'יפס טוב במשלוח. להזמנת משלוחה NOW ולצבירת 10% קאשבק מהמוסד

הכי אסייתי: סוסו אנד סאנס

ההמבורגר של סוסו אנד סאנס (צילום: גל זהבי)
ההמבורגר של סוסו אנד סאנס (צילום: גל זהבי)

סוסו אנד סאנס הייתה הסנסציה ההמבורגרית הגדולה של הרגע כשהשף עומר מילר השיק אותה בשדרות רוטשילד, ומאז תפחה והתכווצה ומילר עצמו עזב אותה, אבל הנה היא עדיין קיימת ובועטת. אלינו נשלחה הוורסיה הצנועה של ההמבורגר הסוסואי – 120 גרם של קציצה יפה, יתרון גדול עבור אנשים שכמויות בשר עצומות עושות להם סחרחורת. לנו היא הייתה קצת קטנה מדי ועשויה מדי, והיינו מעדיפים לבחור את אחותה הגדולה במידת עשייה פחותה. מה שכן, תוספת של בצל אסייתי חמוץ-מתוק בצבע אדום זרחני, ולחמניית הפרעצל המפורסמת, הפכו אותו להמבורגר טעים ומיוחד מאוד שלא מבייש את ההיסטוריה האינסטגרמית של המותג. הצ'יפס היה סביר אך סתמי. להזמנת משלוחה NOW ולצבירת 10% קאשבק מסוסו אנד סאנס

רוצים ליהנות מהטבה מיוחדת של 30 ש"ח מתנה בהזמנה הראשונה? הורידו את אפליקציית משלוחה NOW והכניסו את קוד ההטבה TIMEOUT. להורדת האפליקציה של משלוחה NOW >>