Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שוק הבשר

מיט מרקט הוא איטליז חדש ומצוחצח שהתמקם בשוק הכרמל בקצה רחוב הבשר

8 בינואר 2014

MEAT MARKETBUTCHER SHOP כתוב באותיות גדולות בפונט שמזכיר את ניו יורק, אי שם בתוך דוכני הבשר הוותיקים של שוק הכרמל. המקום שייך לעו"ד ניר בר־נור, ותופתעו לגלות שאחד היזמים בפרוייקט, שתוכלו לפגוש לעתים באיטליז, הוא השף ירון קסטנבוים (הזכור מפוד ארט). החנות מרווחת ומחופה אריחים שחורים. על מוט ברזל מוצגות על אנקולים בהמות שלמות בדרך לפירוק לנתחים, ויש שם גם ויטרינה גדולה שבה מגשי מתכת גדולים ועליהם מוצגים נתחי הבשר. קסטנבוים מסביר שלא מדובר חלילה בבשר קפוא מיובא או בעגלים של תנובה אלא בבקר מקומי.

ומה זללה הפרה? מיט מרקט. צילום: אנטולי מיכאלו
ומה זללה הפרה? מיט מרקט. צילום: אנטולי מיכאלו

במקום נמכרים נתחים ממוספרים בהתאם למפת הפרה: רוסטביף (90 ש"ח לק"ג), ניו יורק קאט (95 ש"ח לק"ג), קוט אסאדו (55 ש"ח לק"ג), וסטייק מיושן על העצם (במשך 30־60 יום) שנקרא לאס וגאס קאט וקרייס ממליץ עליו במיוחד, אף על פי שהוא מוכר פחות לחך הישראלי. נמכרים פה רק נתחי בקר וכבש, וקסטנבוים מעיד עליהם שהם מגיעים מעדרים קטנים שמגודלים במיוחד עבור האיטליז.

קסטנבוים, מה אתה חושב על כוחות השוק?

"כמו שבברוקלין הולכים לקנות אצל סטאר בוצ'ר במקום שמאפשר לעקוב אחר גידול הבשר, כך גם אצלנו יהיו פיתקיות המסבירות בדיוק מאיפה הגיע הבשר. אני כתל אביבי לא באתי לקנות בשר בשוק בשנים האחרונות כי הרחוב מוזנח, אבל אני מקווה שבעקבותינו תגיע רוח חדשה לרחוב".

לאיטליזMEAT MARKET

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!