שילוב מנצח

נדיה אליס האיטלקייה החליטה לקחת את המטבח האיטלקי ולהפוך אותו לטבעוני. היא גם הולכת להפוך אותו לסעודה מפוארת מארוחות EatWith

נדיה אליס. צילום: ליאור חורש
נדיה אליס. צילום: ליאור חורש
24 באוגוסט 2016

נדיה אליס, פצצת אנרגיה איטלקית, הגיעה לתל אביב ב־2008 והתאהבה בעיר. היא גדלה במילאנו, חיה שש שנים בפריז – והתאהבה בקולינריה בזכות שתי הערים האלו. בתור איטלקיה, שהפכה לטבעונית במרוצת השנים, החליטה נדיה שלא רק שהיא לא מוותרת על האוכל האיטלקי (הלא טבעוני ברובו) היא גם הולכת להפוך אותו לסעודה מפוארת כחלק מארוחות EatWith בהן היא לוקחת חלק.

איזה מנה הולכת הכי טוב עם בירה?

המאכל המושלם יהיה פיצה. הן תמיד הולכות ביחד, כאילו משלימות אחת את השנייה.

איזו מנה את מכינה עם בירה?

פרחי קישואים מטוגנים. את הבלילה באיטליה מכינים
עם בירה, ובכל פעם שאני מכינה את המנה הזו אני מוסיפה בנדיבות.

איפה את שותה את הבירה שלך בסוף היום?

בלי לחשוב פעמיים: בים. הבירה והגלים יחד הם שילוב מנצח של רוגע וחופש. לא רק על החוף בארץ, אלא בכל מקום בעולם.