תחרות לג'סמינו? המסעדה האהובה מלוינסקי פותחת שיפודייה
מסעדת דלידה הפופולרית גייסה את שף חמודי אבולעפיה לשיפודייה החדשה שתפעל בתוך המסעדה ובפורמט טייק אווי בשעות הצהריים. יש לנו בפנים את כל הפרטים
נראה שאין הרבה דברים שבאמת חסרים קולינרית בשוק לוינסקי המתחדש. מסעדות עדכניות, אוכל ביתי והמון דוכני רחוב מעולים. ובכל זאת, אם היינו מתבקשים לשים את האצבע על משהו, סביר להניח שתחום השיפודים היה מוזכר (ומחילה מסלימי, אם אנחנו מגיעים אז זה לחורשט סבזי).
לוואקום הזה נכנסת עכשיו לא אחרת ממסעדת דלידה הפופולרית שכבר הספיקה לבנות לעצמה מיני-אימפריה בשוק. על התפריט אמונים שף המסעדה ג'ייק סייטוביץ והשף המוערך חמודי אבולעפיה, שעד לאחרונה עבד עם אנשי בארקה האוס (משייה, אונזה ומגרב).
השיפודייה החדשה תפעל בין הימים שני עד חמישי בשני אופנים – או בישיבה במסעדה עצמה, או בטייק אווי מחלון הפונה לרחוב מהמטבח של מסעדת דלילה. שעות הפעילות הן בין 11:00-15:00 (כבר נרמלנו אכילת שיפודים לפני הצהריים, הכל בסדר).
בישיבה בדלידה ייהנו הסועדים ממספר סלטים מיוחדים שיצר השפים בסגנון לבנטיני, בהם: כרובית בטחינה, סלט ג'סר ביוגורט ומסבחה מפורקת, לצד שני שיפודים לבחירה (55 ש"ח): פרגיות, קבב, כבד עוף, מרגז, סטייק או עראייס כרובית. אפשר גם לפתוח שולחן מבלי להזמין בשרים במחיר של 39 ש"ח.
מהחלון הפונה לרחוב זבולון ניתן יהיה להזמין שישה סוגי פיתות עם שני שיפודים בהתאם, הכוללות: טחינה, חריף, בצל סגול, סלסת עמבה וכן עגבניה ובצל שרופים. פיתה עם שני שיפודים תעלה לכם 33 ש"ח. פיתה עם סטייק אנטריקוט תעלה 49 ש"ח. לאור המחירים המאמירים בתקופה האחרונה, מדובר בדיל הוגן ביותר.
דלידה, זבולון 7, לפרטים נוספים