Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

תוצרת תל אביב: עדי ניסני

הכלים הכי יפים במסעדות הגורמה בעיר מגיעים מהסטודיו הקטן בכיכר השעון

צלחת של עדי ניסני. צילום: בן יוסטר
צלחת של עדי ניסני. צילום: בן יוסטר

לא פעם קורה שהסועדים ברפאל, במול ים או במזללה של מאיר אדוני מתפעלים מהצלחות המוגשות לשולחנם. כלומר, מהצלחות עצמן, לא רק ממה שמונח בתוכן. האחראית לכך היא עדי ניסני, בוגרת המחלקה לעיצוב קרמי בבצלאל ולימודי עיצוב באקדמיה של חוף הזהב באוסטרליה. ניסני מפתחת, מתאימה קונספטואלית ויוצרת כלי אוכל בעבודת יד למסעדות יוקרה, לשפים פרטיים ולשירותי קייטרינג עילית. בתיאום מראש היא פותחת את שערי הסטודיו שלה בכיכר השעון ביפו גם ללקוחות פרטיים, מוכרת כלי אוכל מהמלאי המוצג ומקבלת הזמנות לייצור. המחירים נעים בין 30 ל־ 3,000 ש"ח.

כיכר השעון, יפו, בתיאום מראש: 7986107־054

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!