תוצרת תל אביב: שוקולד
איקה שוקולד, קרדינל ו-Roy: שלושה מקומות שמייצרים שוקולד מעולה בתל אביב
קרדינל
מותג השוקולד של אלי טראב, שוקולטייר ותיק שמתמחה בפרלינים בעבודת יד, ממוקם בחנות בוטיק קטנה באבן גבירול. טראב מקפיד על חומרי גלם איכותיים מסחר הוגן ובוחר זני קקאו נדירים. בין טעמים יצירתיים כמו ופל חמאה וגרידת לימון או דבש ותבלינים מסתתר מרציפן משקדים מפרובנס, שקצת מעמיד את השוקולד בצל.
אבן גבירול 60, 6958615־03
איקה שוקולד
בממלכת השוקולד שלה ביד חרוצים כובשת איקה כהן את העולם. מי שהייתה שוקולטיירית הבית של רביבה וסיליה קטפה בזכות פרלין זעתר מופתי מדליית זהב בתחרות שוקולד בינלאומית שהתקיימה בפירנצה. פרלין זה ופרלינים נוספים, שחלקם מתוך קולקציית חג המולד שנמכרת בגלרי לפייט בפריז, אפשר להשיג בחנות הצמודה למפעל.
יד חרוצים 11, 6880440־03
Roy שוקולד
רואי גרשון, איש היי־טק לשעבר, החל לייצר שוקולדים, פרלינים וליקרים בבית, ובעקבות ההצלחה צירף לעסק את אשתו שרון כמנהלת. הסניף הראשון של הרשת נפתח בתל אביב בשנת 2006 והתפתח לאימפריה שנוגעת בכל תחומי השוקולד, מייצור פרלינים במארזים ובבודדים דרך פרחים וחמסות משוקולד ועד קאפקייקס, מקרונים, עוגות וסדנאות.
סניף ראשי: יד חרוצים 15, 6874411־03