Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

תורת המספרים

כך תחשבו כמה צריך מכל דבר

צילום: thinkstock
צילום: thinkstock
10 בינואר 2013

שתייה חמה:

כוסות כמספר האורחים.

כוסות יין:

באירוע מבוסס יין – 2 כוסות לאדם. באירוע שיש בו גם יין וגם שתייה נוספת, חשבו את מספר הכוסות כך: מספר האנשים + 20 אחוז (אם יש לכם 50 אורחים, אתם צריכים 60 כוסות). המלצה חמה: אל תסתבכו. קנו כוסות זהות לשתייה הקלה וליין – ארבע כוסות לאדם. יותר פשוט, לא?

צלחות:

באירוע עם אוכל של ממש: צלחת גדולה + צלחת קינוח לאדם, או צלחות קטנות לאדם.

מפיות:

כמספר המנות. אם יש בופה אוכל ובופה קינוחים – שתי מפיות לאדם. אירוע פינגר פוד הוא אירוע ש"טוחן" מפיות – קנו מפיות קטנות בערמות, לפחות חמש לאדם.

מזלגות:

כמספר האנשים.

סכינים:

באירוע עמידה לא צריך סכינים בכלל. אם יש מקום לשבת – מחצית ממספר האנשים.

כפיות:

אחת לאדם בשביל הקינוחים, ועוד חצי כפית לאדם בשביל הקפה.

מאפרות:

מאפרה אחת לכל שישה מעשנים.

צלוחיות זיתים/ פיצוחים:

לכל שלושה אנשים. צלוחית לכל מוקד שיחה.

זהירות, לא להגזים עם כמות המוזמנים. סצנת המסיבה ב"עשרה דברים שאני הכי שונאת אצלך":

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!