Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

פנו את הלו"ז: רדיוהד יופיעו בפארק הירקון בחודש יולי

להקת העל מגיעה לסיבוב רביעי בישראל - תופיע בפארק הירקון בתל אביב בתאריך 19.7 בשעה 16:30

תום יורק, סולן רדיוהד (צילום:  Mark Metcalfe/Getty Images)
תום יורק, סולן רדיוהד (צילום: Mark Metcalfe/Getty Images)

רדיוהד מגיעים לסיבוב רביעי בישראל. להקת העל מבריטניה תופיע בפארק הירקון בתל אביב בתאריך 19.7 בשעה 16:30.

הפעם האחרונה שבה הופיעה הלהקה בישראל הייתה בשנת 2000, לאחר יציאת האלבום "Kid A". ב-1995 הגיעה הלהקה לישראל כמופע החימום של REM, וגם לפני כן, עוד לפני התהילה העולמית, הופיעה הלהקה בישראל, בשנת 1993, לאחר צאת אלבום הבכורה שלה, "Pablo Honey".

מי שאחראי על הבאתם היא חברת ההפקות נרנג'ה, שאחראית לכמה מההופעות המלהיבות ביותר בישראל בשנים האחרונות (אלט ג'יי, טיים אימפלה).

הפעם תגיע הלהקה במסגרת קידום "A Moon Shaped Pool", אלבומה התשיעי, שיצא 5 שנים אחרי אלבומה הקודם, "The King of Limbs".

מכירת הכרטיסים תתקיים ב"איוונטים"החל מיום ד' (8.2) ב-9:00. 10,000 הכרטיסים הראשון יימכרו ב-429 ש"ח, והשאר ב-479 ש"ח.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!