1:1 על הבר עם גדי שפירא מהטמפטיישן

הבר שלו קיים מעל עשור, הוא לא מאמין באלכוהול 'לא טעים' והיה יושב לדרינק עם סינטרה. גדי שפירא עונה על שאלון הברים שלנו

גדי שפירא (צילום: יח"צ)
גדי שפירא (צילום: יח"צ)
24 ביולי 2016

ממתי אתה בביזנס?

אני בחיי הלילה זה 14 שנה, מתוכן כ־11 שנים בבר טמפטיישן. התחלתי כברמן במקום אחרי כמה תחנות, מסביון דרך הרצליה ולתל אביב.

למה לשבת דווקא אצלך?

הבר שלנו הוא המקום השמח ביותר שהכרתי בחיי, ממש חוויה ממכרת. הוא עונה על כל הצרכים של מי שרוצה ליהנות בלי מעצורים, יש DNA מיוחד לטמפטיישן שמתאים לכולם ומוציא מהלקוחות משהו קצת אחר, יותר מכל בר אחר בתל אביב.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

הדרינק הראשון שלי היה טקילה להקפצה עם ספרייט (היה פופולרי מאוד בשנות ה־90). אחר כך לא שתיתי טקילה כמעט חמש שנים.

איזה משקה אתה לא שותה?

אין משקה שלא טעמתי, לא מאמין ב’לא טעים’ שזה מגיע לאלכוהול.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

פרנק סינטרה, וויסקי ו״My Way״ בקריוקי של יום שלישי.

ואיזה משקה אתה שותה עכשיו?

המשקה שלי הוא Jager Mule – יגרמייסטר עם ג׳ינג׳ר ביר וליים, אין יותר טוב מזה להעלות קצת הילוך באווירה ובאנרגיה.

טמפטיישן, אלנבי 35 תל אביב, כל יום 20:00־5:00