1:1 על הבר עם תום בלחש, דינור גרינברגר ויוסי קיטמן מהמברוק

הם מביאים תל אביב אווירה ירושלמית, שתו את הדרינק הראשון שלהם ביחד וחולים על אוזו מטקסה. יוסי, תום ודינור מהמברוק עונים על שאלון הברים שלנו

תום בלחש, דינור גרינברגר, יוסי קיטמן. צילום: יח"צ
תום בלחש, דינור גרינברגר, יוסי קיטמן. צילום: יח"צ
25 בינואר 2017

ממתי אתם בביזנס?

תום: בגיל 17. הכרתי את יוסי במילואים, דרכו את דינור ויחד פתחנו את המברוק.
דינור: התחלתי בירושלים בהפקות עם יוסי וצחי. בתל אביב הצטרפתי ליוסי למילה וללונה וביחד פתחנו את המברוק.
יוסי: ב- 2005, פתחתי עם חבר את הבל בירושלים, חלום ילדות. משם לת”א, מילה, לונה ומברוק, דה בסט סו פאר.

למה לשבת דווקא אצלכם?

תום: אווירה צעירה, שמחה, שכונתית, אוכל ברמה גבוהה,

מה עוד צריך?

דינור: חוויה אתנו! תמיד נמצאים בעסק, כמו בבית, האווירה נוחה וכל בנאדם יכול להיכנס ולהרגיש בבית, כאילו תמיד היינו פה, לא מרגיש חדש. והאוזו שקדים שלנו! ירושלמי משהו.
יוסי: בר שכונתי, אווירה סקסית, מוסיקה אלקטרונית נעימה ופאנקית, ובחוץ אווירה שכונתית ומלא אהבה. מברוק עליכם!

מתי שתיתם את הדרינק הראשון שלכם?

תום: בירה בגיל 12, נראה לי, גדלנו ביפו אז… זה נצרך.
יוסי ודינור: ביחד, על המדרגות של הבית כנסת הגדול בבר מצווה של יוסי, מיין לבן שבסוף עשה את העבודה, השתכרנו כולנו, כל החבורה…

‫איזה משקה אתם לא שותים? 
תום: דלק, כל השאר אוכל.
דינור: פז ענבים, יותר מדי מתוק. כל השאר יורד בגרון.
יוסי: פאנטה, גועל נפש. באלכוהול אני
שותה הכל.

ואיזה משקה אתם שותים עכשיו?

יוסי, תום ודינור: אוזו מטקסה, בסיס מושלם למשקה הבית שלנו, טעים בטירוף! חוץ מזה שדינור מכין אותו כאן בבייסמנט. דינור קורא לאוזו הזה  בשם שיוסי לא מרשה להעלות פה,
אז בואו לטעום!