Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

1:1 על הבר עם אביעד אגמי מאיז'ו ובבט

אביעד היה שמח לשבת על דרינק עם שאול מזרחי מהבארבי. המנהל של איז'ו ובבט עונה על שאלון הברים שלנו

1:1 על הבר. איז'ו ובבט
1:1 על הבר. איז'ו ובבט

ממתי אתה בביזנס?

הכל בגלל בן צוק. הייתי בן 25 כשהוא בא אליי והציע לי לברמן. מפה לשם, בגיל 27 הגעתי לתל אביב, התחלתי חוויה בשם ברגמן, ומאז אנחנו כבר אחרי שני ברים, הרלינגר וסילביה באמפר, בית קפה אחד ופתאום שינוי – איז'ו ובבט.

[tmwdfpad]

למה לשבת דווקא אצלך?

איז‘ו ובבט נפתח בתור חמארה רומנית, משם התפתחנו לבר מסעדה שכונתי, עם תחושה משפחתית, אוכל מעולה ושירות שנותן לכל אדם תחושה כאילו הוא יושב בסלון שלו.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

הסיפור המשפחתי אומר שבגיל 13 שני האחים הגדולים שלי החליטו שיהיה משעשע להחזיר אותי הביתה שיכור. מפה לשם הם מכחישים ואני לא זוכר (קיבוצניקים…).

איזה משקה אתה לא שותה?

בגלל שבחיים הכל עניין של תקופות, אין באמת משקה שאני לא שותה (חולה על מים).

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

הייתי יושב לדרינק עם שאול מזרחי מהבארבי, כי תאמינו לי שעם כל הגודל הפיזי שלו, הלב שלו הרבה יותר גדול (ע“ע עידו קוז‘יקרו), והשיחות שלנו היו קולחות לתוך הלילה. ועם עצמי מלפני ארבע שנים, כי מישהו היה חייב לתת לי איזה כאפה מצלצלת…

איזה משקה אתה שותה עכשיו?

כל כמה שנים יש לי אהבה חדשה. בשנה האחרונה אני מוצא את האהבה הזאת ברום סיילור ג‘רי. הארומה עשירה, והאפטר טייסט שיש בפה מעלה לי חיוך כל פעם מחדש.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!