Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

1:1 על הבר עם מישל זהר מתשרין נצרת

את הדרינק הראשון שלו הוא שתה בגיל 15, הוא לא מתחבר לוודקה אבל נשאר נאמן לגלנפידיך. מישל זהר מתשרין עונה על שאלון הברים שלנו

מישל זהר. צילום: יח"צ
מישל זהר. צילום: יח"צ

ממתי אתה בביזנס?

התחלתי את דרכי בתחום המסעדנות בגיל מוקדם מאוד. בגיל 15 כבר התחלתי למלצר, מהר מאוד הבנתי שאני מתחבר לעבודה שמשלבת תקשורת אישית עם אנשים, וכיום אני מתפקד כמנהל מסעדה במסעדת תשרין.

למה לשבת דווקא אצלך?

מקום קסום ונפלא, ברגע שנכנסים למקום מבינים מיד את הייחודיות שלו. המסעדה נמצאת על נוף מדהים, המטבח שלנו מתבסס על המטבח המזרחי עם שילוב של פיוז’ן מכל העולם. בר האלכוהול שלנו מציע מגוון משקאות אלכוהוליים, בין היתר סינגל מאלטים מיוחדים לאוהבי הוויסקי.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בתחילת דרכי בגיל 15, נחשפתי פעם ראשונה לטעם של וויסקי – קשה בהתחלה אבל לאט לאט מצאתי את החיבור המדהים לעולם הוויסקי.

איזה משקה אתה לא שותה?

לא מתחבר לעולם הוודקה, לא מוצא בה שום דבר.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

אדי ודר, הסולן של פרל ג’אם, אדם שגרם לי להבין מהי מוזיקה אמיתית ולהתחבר אליה. הייתי שמח לארח אותו אצלנו במסעדה לערב מלא אוכל טוב עם קצת וויסקי.

איזה משקה אתה שותה עכשיו?

גלנפידיך 18 – מההתחלה היה לי חיבור מעולה למשפחת גלנפידיך, התחלתי עם 12 ולאט לאט עליתי ברמה עד שהכרתי את גלנפידיך 18, מאז אני לא מחליף אותו.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!