1:1 על הבר עם מישל זהר מתשרין נצרת

את הדרינק הראשון שלו הוא שתה בגיל 15, הוא לא מתחבר לוודקה אבל נשאר נאמן לגלנפידיך. מישל זהר מתשרין עונה על שאלון הברים שלנו

מישל זהר. צילום: יח"צ
מישל זהר. צילום: יח"צ

ממתי אתה בביזנס?

התחלתי את דרכי בתחום המסעדנות בגיל מוקדם מאוד. בגיל 15 כבר התחלתי למלצר, מהר מאוד הבנתי שאני מתחבר לעבודה שמשלבת תקשורת אישית עם אנשים, וכיום אני מתפקד כמנהל מסעדה במסעדת תשרין.

למה לשבת דווקא אצלך?

מקום קסום ונפלא, ברגע שנכנסים למקום מבינים מיד את הייחודיות שלו. המסעדה נמצאת על נוף מדהים, המטבח שלנו מתבסס על המטבח המזרחי עם שילוב של פיוז’ן מכל העולם. בר האלכוהול שלנו מציע מגוון משקאות אלכוהוליים, בין היתר סינגל מאלטים מיוחדים לאוהבי הוויסקי.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בתחילת דרכי בגיל 15, נחשפתי פעם ראשונה לטעם של וויסקי – קשה בהתחלה אבל לאט לאט מצאתי את החיבור המדהים לעולם הוויסקי.

איזה משקה אתה לא שותה?

לא מתחבר לעולם הוודקה, לא מוצא בה שום דבר.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

אדי ודר, הסולן של פרל ג’אם, אדם שגרם לי להבין מהי מוזיקה אמיתית ולהתחבר אליה. הייתי שמח לארח אותו אצלנו במסעדה לערב מלא אוכל טוב עם קצת וויסקי.

איזה משקה אתה שותה עכשיו?

גלנפידיך 18 – מההתחלה היה לי חיבור מעולה למשפחת גלנפידיך, התחלתי עם 12 ולאט לאט עליתי ברמה עד שהכרתי את גלנפידיך 18, מאז אני לא מחליף אותו.