Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

1:1 על הבר עם נדב ברקאי מבלה

הדרינק הראשון שלו היה ערבוב משונה של עארק וודקה, ועארק הוא לא שותה יותר. נדב ברקאי מבלה עמק יזרעאל עונה על שאלון הברים שלנו

נדב ברקאי. צילום: יח"צ
נדב ברקאי. צילום: יח"צ

ממתי אתה בביזנס?

בגיל מוקדם מאוד נכנסתי לעולם המסעדנות, מדובר על גיל 15 בערך. התחלתי בתור טבח ומהר מאוד מצאתי את עצמי נמשך לכיוון הבר, משכו אותי האלכוהול, אנשים, תקשורת והחיוכים של אנשים.

למה לשבת דווקא אצלך?

המסעדה שלנו נמצאת בכניסה למושב בית שערים. ברגע שנכנסים למקום מרגישים את האנרגיה המדהימה והמרגיעה במקום. השף שלנו הוא עידן ליפשיץ שמגיע אלינו לאחר כמה שנים טובות במסעדת טוטו. המסעדה שלנו משלבת את המטבחים האיטלקי והים תיכוני, מנות טעימות ופרשיות, עובדים עם תפריט ספיישלים מיוחד שמתעדכן קבוע – מומלץ מאוד. המטרה העיקרית שלנו היא שהלקוח ייצא עם חיוך גדול יותר מאשר הוא נכנס איתו.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בגיל 16 – זה היה עראק וודקה יחד, איכשהו עורבבו יחדיו באותו ערב. בוא נסכם שזה היה ערב קשוח מאוד.

איזה משקה אתה לא שותה?

עראק – הניסיון בגיל 16 כשל, ומאז אני לא שותה אותו ולא מוצא חיבור עם המשקה הזה.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

איתי אנגל – בן אדם עם סיפורים מעניינים בטירוף. הייתי שמח לשבת איתו לשיחה טובה ולשמוע עוד כמה חוויות מהמקומות המטורפים שהוא הגיע אליהם.

איזה משקה אתה שותה עכשיו?

רמי מרטן VSOP – מתחבר מאוד לטעמו המיוחד, מעקצץ בעדינות אך בעיקר עובר חלק וטעים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!