1:1 על הבר עם נדב ברקאי מבלה

הדרינק הראשון שלו היה ערבוב משונה של עארק וודקה, ועארק הוא לא שותה יותר. נדב ברקאי מבלה עמק יזרעאל עונה על שאלון הברים שלנו

נדב ברקאי. צילום: יח"צ
נדב ברקאי. צילום: יח"צ

ממתי אתה בביזנס?

בגיל מוקדם מאוד נכנסתי לעולם המסעדנות, מדובר על גיל 15 בערך. התחלתי בתור טבח ומהר מאוד מצאתי את עצמי נמשך לכיוון הבר, משכו אותי האלכוהול, אנשים, תקשורת והחיוכים של אנשים.

למה לשבת דווקא אצלך?

המסעדה שלנו נמצאת בכניסה למושב בית שערים. ברגע שנכנסים למקום מרגישים את האנרגיה המדהימה והמרגיעה במקום. השף שלנו הוא עידן ליפשיץ שמגיע אלינו לאחר כמה שנים טובות במסעדת טוטו. המסעדה שלנו משלבת את המטבחים האיטלקי והים תיכוני, מנות טעימות ופרשיות, עובדים עם תפריט ספיישלים מיוחד שמתעדכן קבוע – מומלץ מאוד. המטרה העיקרית שלנו היא שהלקוח ייצא עם חיוך גדול יותר מאשר הוא נכנס איתו.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

בגיל 16 – זה היה עראק וודקה יחד, איכשהו עורבבו יחדיו באותו ערב. בוא נסכם שזה היה ערב קשוח מאוד.

איזה משקה אתה לא שותה?

עראק – הניסיון בגיל 16 כשל, ומאז אני לא שותה אותו ולא מוצא חיבור עם המשקה הזה.

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

איתי אנגל – בן אדם עם סיפורים מעניינים בטירוף. הייתי שמח לשבת איתו לשיחה טובה ולשמוע עוד כמה חוויות מהמקומות המטורפים שהוא הגיע אליהם.

איזה משקה אתה שותה עכשיו?

רמי מרטן VSOP – מתחבר מאוד לטעמו המיוחד, מעקצץ בעדינות אך בעיקר עובר חלק וטעים.