Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

1:1 על הבר עם נדב שרז מהמנואלה

הוא התחיל כטבח, שתה את הדרינק הראשון באייטיז ולא מתחבר לוויסקי. נדב שרז עונה על שאלון הברים שלנו

נדב שרז. צילום: יח"צ
נדב שרז. צילום: יח"צ

ממתי אתה בביזנס?

התחלתי את דרכי במטבח בגיל 20 במסעדה בתל אביב, מהר מאוד הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים, ולשמחתי זה מה שאני עושה בחיים.

למה לשבת דווקא אצלך?
אנחנו טרטורייה איטלקית, כל סוגי הבצק והפסטות מיוצרים במקום, אנחנו בוחרים בקפידה את חומרי הגלם שלנו, עיקר חומרי הגלם מגיעים אלינו ישירות מאיטליה. המסעדה היא בבעלותי ובבעלות אמי, וזה מביא אותנו להיות מסעדה ביתית מאוד עם אווירה משפחתית.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

לזיכרוני, הדרינק הראשון הרציני ששתיתי היה בירה, אני אפילו זוכר שהיא הייתה הייניקן, אי שם באייטיז.

איזה משקה את לא שותה?

פחות מתחבר לעולם הוויסקי ובכלל לטעמים של משקאות שהתיישנו בחביות עץ.

עם איזו אישיות היית יושבת לדרינק?

ריצ׳ארד דוקינס. אני חושב שהיינו יכולים לשבת על איזה דרינק טוב ולדבר שעות.

ואיזה משקה את שותה עכשיו?

גליאנו אפרטיבו – אני אוהב מאוד את הבאלאנס בין המרירות למתיקות, והשילוב שלו בקוקטיילים מוצלח מאוד לדעתי.

מנואלה, המייסדים 49 זיכרון יעקב, , 04-8735761, ב׳-ש׳: 12:00-22:30

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!