Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

1:1 על הבר עם נועה גוטפריד מטמפל בר חיפה

היא התחילה למלצר בגיל 15, שתתה לראשונה בגיל 6 והייתה רוצה לשבת לדרינק עם סילבסטר סטאלון. נועה גוטפריד עונה על שאלון הברים שלנו

נועה גוטפריד. צילום: יח"צ
נועה גוטפריד. צילום: יח"צ

ממתי את בביזנס?

בגיל 15 התחלתי את דרכי בתור מלצרית במסעדה בחיפה, לאחר הצבא המשכתי לאומן 17 בתור ברמנית, ומשם הכל היסטוריה.

למה לשבת דווקא אצלך?

הבר האירי הכי אותנטי שקיים באזור! שמונה שנים אנחנו קיימים ונותנים בראש. נכנסים למקום והדבר הראשון שמריחים הוא את העץ שיובא מאירלנד לבניית המקום.
המקום מציע מגוון רחב של של כל סוגי האלכוהול, יותר מ־380 סוגים של וויסקי, והיד עוד נטויה. אנחנו משקיעים מאוד ברמת המקצועיות של הצוות שלנו, מייעוץ לכל סוגי האלכוהול עד המונית הכי זריזה הביתה כשאתה שיכור.

מתי שתית את הדרינק הראשון שאת זוכרת?

שלוק האלכוהול הראשון שלי היה בגיל 6. אבא שלי ז״ל נתן לי לשתות בירה מכבי מפחית – זיכרון שלא יישכח.

איזה משקה את לא שותה?

כל האניסים למיניהם, לא מוצאת בהם כלום!

עם איזו אישיות היית יושבת לדרינק?

סילבסטר סטאלון, מעדיפה אותו בתקופה של “רוקי“. הוא גיבור ילדות שלי, עדיין יש לי פוסטרים שלו בבית.

ואיזה משקה את שותה עכשיו?

הנדריקס. קודם כל אני חסידה גדולה של משפחת גרנט׳ס. לדעתי זה הג׳ין הכי טוב שקיים. כאשר שותים אותו אפשר ממש להרגיש את טעמו הייחודי. לא מחליפה אותו בעד שום ג׳ין אחר.

טמפל בר – חיפה, 04-8404460, ההסתדרות 55, קניון סינמול, לב המפרץ, חיפה, א׳-ו׳ 17:00־אחרון הלקוחות, ש׳ 12:30־אחרון הלקוחות

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!