Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

1:1 על הבר עם רועי גנצ'ולה מפיצרוי

לא נוגע בליקרים, והיה יושב לשתות עם ג'קסון פולוק. ישבנו לשיחה על הבר עם רועי גנצ'ולה מפיצרוי

רועי גנצ'ולה
רועי גנצ'ולה

ממתי?

"עשר שנים בערך, נכנסתי למטבח ישר עם סיום הצבא (בארץ ובצרפת) ולא יצאתי ממנו מאז".

למה לשבת דווקא אצלך?

"בגלל החוויה. כל פרט בארוחה חשוב לי, מהמראה של הצלחת דרך המוזיקה שמושמעת והשירות של המלצר עד בכלל. אני לא מוותר לעצמי במילימטר ואני חושב שהלקוחות מרגישים את ההקדפה הזו".

מתי שתית את הדרינק הראשון שאתה זוכר?

"אף פעם לא הייתי נער שמשתכר מוודקה ומבירה בפיצוצייה. כשהייתי צעיר זה היה יין אדום בארוחות שישי וכשבגרתי זכורה לי משמרת שישי ערב עמוסה בסועדים שנגמרה בצ'ייסרים של וודקה ובירות עד המוות בבראסרי".

איזה משקה אתה לא שותה?

"לא אוהב משקאות מתוקים – ליקרים למיניהם".

עם איזו אישיות היית יושב לדרינק?

"ג'קסון פולוק, שבציוריו האבסטרקטיים השפיע על הדרך שבה אני מסתכל על אוכל בכלל ועל עיצוב מנות בפרט".

איזה משקה אתה שותה עכשיו?

"אני בן אדם של ג'ין ואם כבר ג'ין אז הנדריקס הוא הפייבוריט שלי".

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!