Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

24/7 בהיכל: מסעדת הבראסרי

3 בפברואר 2015

איך מתפקד המקום שפתוח שבעה ימים בשבוע 24 שעות ביממה ומאכיל יותר מ־1,000 איש ביום? הצצה אל מאחורי הקלעים של המוסד הכי עסוק בעיר. השף אורי שטיינברג יוביל את המשתתפים לסיור במטבח ההכנות ובמטבח הסרוויס של המסעדה, ומתן לרנר יספר על ההיסטוריה ועל הקונספט של הבראסריז התל אביביים.

מנחים: השף אורי שטיינברג ומנהל המסעדה מתן לרנר

נקודת מפגש: הבראסרי, אבן גבירול 70 תל אביב יפו

מנחים: אורי שטיינברג, מתן לרנר

יום רביעי 11.3 בשעה 11:00

משתתפים: 8

טלפון: 6967111־03

עלות: 80 ש"ח לתרומה

כמה מילים על הבראסרי:

אין תל אביבי שלא מכיר את הבראסרי וכנראה גם רוב התיירים שביקרו בעיר מכירים אותה. המלצרים בחולצות הלבנות המכופתרות עד צוואר, האווירה הפריזאית, הסגנון המוקפד של עיצוב המקום שנוגע בכל פרט ומגיע עד הצלחת והמנות המיתולוגיות – סלט האנדיב, העוף ביין, סטייק הטרטר וביף הבורגיניון, וכמובן ארוחות הבוקר למאחרים לישון ולמשכימי קום, במקום שפתוח זה 12 שנים מסביב לשעון.

לאתר של הבראסרי:

http://www.brasserie.co.il/

* הבראסרי בחרו להעביר את הכנסות הפעילות לתרומה לעמותת גדולים מהחיים

להזמנת מקום כהה

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!