Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ביסים טובים נגד טילים: 3 כריכים ששווה להזמין בין ריצה למקלטים

נמסים עליך. פורטר סמוק האוס (צילום: גיא מועלם)
נמסים עליך. פורטר סמוק האוס (צילום: גיא מועלם)

בין האזעקות לפאניקה עדיין צריך להכניס משהו לבטן, ולמי יש כוח להיכנס למטבח ואשכרה להכין משהו? ובכן, המשלוחים והטייקאווי עדיין זמינים גם בתל אביב המטווחת, ואנחנו מתכוונים לנצל אותם עד תום עם כריכים שיעשו לנו קצת טוב בין כל ההרס הזה

16 ביוני 2025

וואי, איזה לילה עברנו. תל אביב שוב נפגעה מטילים, הפעם גם במרכז העיר, וכשעסקים כמו הנילוס חוטפים אנחנו מרגישים את זה עמוק בלב התל אביבי שלנו. אבל תל אביב כמו תל אביב – הארוחה חייבת להימשך. זה העורף החזק ביותר במדינה, וגם טילים איראנים לא עוצרים אותנו מלנסות ולאכול לאנץ' טעים מחוץ לבית, או לכל הפחות להתעצל לעבוד במטבח. היום אנחנו ממליצים על 3 כריכים שיעזרו לנו לעבור את היום הזה.לא מתאים לכם? נסו אותנו ביום אחר.

>>במקום פופ-אפ קבבים, אני שוקלת לפתוח קבוצת תמיכה למזוכיסטים

איציק ורותי

למה כדאי:הסיפור המיתולוגי סביב הסנדוויצ'יה השינקינאית המשפחתית והאהובה כבר סופר שוב ושוב, וקצת לפני המלחמה (הראשונה, עם עזה, לא זו עם איראן) גםחזרו לחיים בפרישמן. הסנדוויצ'ים נותרו כשהיו מאז 1957, פשוטים, ביתיים וטובים. לפעמים לא צריך יותר.
מה טעים:יש מי שנשבעים בסלט הביצים עם סלט קישואים, אבל אנחנו באנו בשביל סנדוויץ' השף, שהוא למעשה כריך עם חביתה מקושקשת, קבנוס ונקניק מעושן, שסוגר היטב כל פינה ומנחם במיוחד בימים הקרים.
התחושות בבית:הילדות התל אביבית שמעולם לא היתה לכם, הישר לסלון.
>> איציק ורותי, פרישמן 42
למשלוחים

קלאסיקה של ילדות תל אביבית. איציק ורותי. (צילום: עמוס האינסטגרם @itzikandruti)
קלאסיקה של ילדות תל אביבית. איציק ורותי. (צילום: עמוס האינסטגרם @itzikandruti)

פורטר סמוק האוס

למה כדאי:כי את הפורטר אנד סאנס אנחנו פוקדים כבר שנים כדי לקבל אוכל טעים ושמן, אבל המקפצה של המעשנה והבשר המפורק שיוצא משם, לצד כיוון למנות קצת יותר "רחוב" באווירה ובתוך לחמניות מחוספסות, הופכת את המקום לפנינה מיוחדת של אוכל שכמעט ולא קורה בארץ. במילה אחת: ברביקיו. בכמה מילים: ברביקיו כמו שהאמריקאים יודעים להכין, דחוס לתוך לחמנייה.
מה טעים:.
התחושות בבית:כל כך הרבה בשר נותן לנו כוח לנוע למקלט.
>> פורטר סמוק האוס, הארבעה 14
למשלוחים

נמסים עליך. פורטר סמוק האוס. (צילום: מתוך עמוד הוולט)
נמסים עליך. פורטר סמוק האוס. (צילום: מתוך עמוד הוולט)

קפה פורטונה

למה כדאי:קפה פורטונה אמנם קיים אמנם בצפון דיזינגוף כבר חמש שנים, אך רק בשבועות האחרונים השיק ליין בייגלס חדש ומשובח שכולו יציאה משמעותית מגבולות הגזרה – לא רק בייגלס קרים צ'יז ולקס, חביתה ועגנבנייה או סלט טונה ואבוקדו, אלא (בנוסף להם) גם בייגל סליזי בהרבה שמדגיש את הצד האמריקאי של האוכל.
מה טעים:כריך בייגל מצוין למשלוח: סלמון מעושן, גבינת שמנת, חסה לאליק, מלפפון, ובצל סגול.
התחושות בבית:הנה, הטיסה לניו יורק לא התבטלה.
>> קפה פורטונה, דיזינגוף 280
למשלוחים

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!