ללכלך את הידיים: 3 מקומות שמגישים אוכל סליזי במיוחד

אי אפשר לאכול בריא כל יום כל היום - אז אנחנו אפילו לא מנסים. האוכל הסליזי של תל אביב תמיד מנצח בקרב המלאך-שטן שמתנהל מעל הראש שלנו, ועם כל כך הרבה גבינה, בשר ושומן נוטף באמת שזה לא קרב הוגן, כי הקרדיולוג תמיד מפסיד
כנראה שזה לא מי יודע מה ישמח רופאים, אבל עבורנו אוכל מתקשה להשביע אם הוא לא נוטף לנו על האצבעות, או לכל הפחות מלכלך את הפנים. כל השאר זה מזון. לכן בשביל ארוחות מפנקות, ממלאות, כאלו שלא ישאירו מקום לספק וכפתור מכנס סגור, אנחנו ניגשים ישר לאוכל סליזי שמראש נועד לסגור לנו את הבטן ליממה הקרובה. היום אנחנו ממליצים על 3 מקומות שמגישים אוכל סליזי ראוי לשמו הנוטף. לא מתאים לכם? נסו אותנו ביום אחר.
>> אל המזרח: למשך שבוע אחד בלבד אגאדיר תהפוך לאיזקאיה יפנית
פורטר סמוק האוס
למה כדאי: כי את הפורטר אנד סאנס אנחנו פוקדים כבר שנים כדי לקבל אוכל טעים ושמן, אבל המקפצה של המעשנה והבשר המפורק שיוצא משם, לצד כיוון למנות קצת יותר "רחוב" באווירה, הופכת את המקום לפנינה מיוחדת של אוכל שכמעט ולא קורה בארץ. במילה אחת: ברביקיו. בכמה מילים: ברביקיו כמו שהאמריקאים יודעים להכין.
מה טעים: מק אנד צ'יז עם פולד פורק או עוף מפורק, שמוכן עם תערובת של גאודה, צ'דר, פרמזן ואף מילה על כולסטרול.
אווירה: אם היו יודעים להכין בשר מפורק במסבאה צ'כית.
>> פורטר סמוק האוס, הארבעה 14
סילי קיד
למה כדאי: כי העוף המטוגן הכי ממזר בטוויטר (ראינו אתכם, אל תשלחו לנו חינם בבקשה, אנחנו מאמינים באתיקה) הוא גם חתיכת מנה מושלמת של פריך ורוטב בתוך לחמניה, שזה הלחם והחמאה של האוכל שהוא שמן יותר מלחם וחמאה. איך ידעתם שביקשנו פרגית מטוגנת לשלמות? אה, אוקי כולם רוצים את זה בסדר.
מה טעים: אנחנו לרוב הולכים על החריפות של הסיאול, אבל גם הנאשוויל – עם שמן אדום חריף, איולי לימוני ורוטב גבינה כחולה – יספק לכם את חוויית האכילה הנוטפת שחיפשתם.
אווירה: דוכן אופנתי בקליפורניה שלא סופר את טרנד הבריאות
>> סילי קיד, יונה הנביא 48
מייק'ס פלייס
למה כדאי: אולי כבר שכחתם איזה אייקוני הבר האמריקאי שעל הטיילת יכול להיות, עם מנות חסרות בושה שילמדו אתכם על בשרכם איך האמריקאים הגיעו למשקל כל כך גדול עד שהם המציאו את אוזמפיק. מנות גדולות וטראשיות על טהרת המטוגן, המון אלכוהול נלווה ומתבקש ותחושה של איך אנשים דמיינו אמריקה בניינטיז שאנחנו מתגעגעים אליה.
מה טעים: צ'יפס עם גבינה ובייקון כי קודם כל נתחיל מהבסיס ואחרי זה נדבר עם הקרדיולוג.
אווירה: אמריקה הקטנה שמול הים.
>> מייק'ס פלייס, הרברט סמואל 90