טאטי. צילום: רן בירן
טאטי. צילום: רן בירן

טופינגס יוקרתיים, לחמניות מפנקות, שילובים מתוחכמים וחומרי גלם איכותיים. המסעדות הכי טובות בתל אביב והסביבה עם גרסאות חד פעמיות לכריך המבוקש בעולם

17 ביוני 2019

אוזריה נקסט דור

בתפריט: המבורגר דג מוגש בתוך בייגל עם אבוקדו צלוי ורוטב הולנדייז יווני ולימוני.
בתוספת: צ'יפס מתובל.

← 82 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. מטלון 44 תל אביב, 03-5330899

לעמוד המסעדה

אוזריה. צילום: רן בירן
אוזריה. צילום: רן בירן

דלאל

בתפריט: קובה ליברה בורגר: 220 גרם של קציצה מנתח אנטרקוט משובח, רוטב ברנטייז וכרשה ברום חום מקורמל. מונחת על לחמנית בריוש של דלאל ומוגשת עם צ'ייסר רום כהה. לחיים.
בתוספת: קריספי תפוחי אדמה.

← 78 ש"ח עם בקבוק קוקה־קולה. שבזי 10 תל אביב, 03-5109292

לעמוד המסעדה

דלאל. צילום: רן בירן
דלאל. צילום: רן בירן

סיטארה

בתפריט: המבורגר 250 גרם מבשר אנטרקוט. בגזרת הטופינגס: כבד אווז, בייקון טלה וביצת שליו.
בתוספת: צ'יפס.

← 145 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. הרצל רוזנבלום 8 תל אביב, 03-6996633

לעמוד המסעדה

סיטארה. צילום: אנטולי מיכאלו
סיטארה. צילום: אנטולי מיכאלו

קלארו

בתפריט: המבורגר 200 גרם עם איולי, רוטב ברביקיו, חסה, עגבנייה ובצל סגול שנדחסים לתוך לחמניית בריוש שנאפית במקום.
בתוספת: קרעי תפוחי אדמה וחמוצים.

← 88 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. הארבעה 23 תל אביב, 03-6017777

לעמוד המסעדה

קלארו. צילום: אנטולי מיכאלו
קלארו. צילום: אנטולי מיכאלו

לרשימת הספיישלים מסביב לעולם היכנסו לכאן

מיט קיטשן

בתפריט: המבורגר מולארד עם קרם ערמונים, פטריות שימאג'י בציר בקר, ביצת שניצל, דובדבני אמרנה ו"אבקת זהב".
בתוספת: גראטן תפוחי אדמה וכמהין.

← 119 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. יגאל אלון 65 תל אביב, 03-5364755

לעמוד המסעדה

מיט קיטשן. צילום: אנטולי מיכאלו
מיט קיטשן. צילום: אנטולי מיכאלו

טאטי

בתפריט: המבורגר מבשר אנטריקוט מתובל ברוטב טריאקי וטופינג של אננס צרוב ומקורמל. מוגש בלחמניית בריוש ותוספות לבחירה.

← 78\98 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. דרך השלום 53 גבעתיים, 03-5739526

לעמוד המסעדה

טאטי. צילום: רן בירן
טאטי. צילום: רן בירן

פורט 19

בתפריט: קציצת פורט קצבים במשקל 200 גרם בתוספת כבד אווז ובצל מקורמל.
בתוספת: צ'יפס.

← 79 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. שלמה המלך 2 תל אביב, 03-6707929

לעמוד המסעדה

פורט 19. צילום: אנטולי מיכאלו
פורט 19. צילום: אנטולי מיכאלו

BP

בתפריט: המבורגר ציידים. קציצת BP קלאסית במשקל 220 גרם, על מצע בצל מקורמל, 50 גרם אסאדו מפורק מהמעשנה ומוקפץ על הפלנצ'ה וטופינגס של ביצת עין ומדליון כבד אווז.
בתוספות: צ'יפס בטטה בציפוי טמפורה, לצד איולי בצלים.

← 117 ש"ח כולל בקבוק קוקה־קולה. שדרות ההסתדרות 157 חיפה, תחנת דלק פז מחלף נתניה.

בי.פי. צילום: לב אשין
בי.פי. צילום: לב אשין