מקודם

מה בתפריט: כל מה שצריך לדעת על שף טו שף

חמישה זוגות של שפים, עשר ארוחות חד פעמיות וחווית אוכל ראשונה מסוגה נוחתת בארץ. המיזם הקולינרי שמפגיש בין השפים הטובים בארץ, ארוחת ערב אקסקלוסיבית, תפריט חתרני ופודיז אניני חיך. איפה? מתי? ואיך משיגים כרטיס? יש לנו את כל הפרטים

רוקחים לכם ארוחה חד פעמית. צילום: יפית שמחה
רוקחים לכם ארוחה חד פעמית. צילום: יפית שמחה
6 ביוני 2019

דיסקו טוקיו

מתי: 17.6
מה בתפריט: יריב מלילי יגיע לדיסקו טוקיו לבשל את הפרשנות התאילנדית לאיזקאיה היפנית.

כשתאילנד פוגשת את טוקיו. צילום: יפית שמחה
כשתאילנד פוגשת את טוקיו. צילום: יפית שמחה

טאיזו

מתי: 17.6
מה בתפריט: מושיקו גמליאלי, שמגיע מאסכולות אירופאיות קלאסיות ייכנס לעולם האסיאתי של טאיזו.

פאוור קאפל קולינרי. צילום: יפית שמחה
פאוור קאפל קולינרי. צילום: יפית שמחה

קאב קם

מתי: 19.6
מה בתפריט: עידו לב ליגיע קאב קם כדי להוכיח שגם העדינות היפנית יכולה לבעוט בטעמים העזים של תאילנד.

מה האנשים של קבוצת R2M מכינים לקאב קאם? (צילום: יונתן בן חיים)
מה האנשים של קבוצת R2M מכינים לקאב קאם? (צילום: יונתן בן חיים)

דנון סקוליארד

מתי: 24.6
מה בתפריט: ד"ר נוף עתאמנה תארח את אביבית פריאל לערב של אוכל שאמי מופלא.

כי בינינו, נשים עושות את זה הכי טוב. צילום: יפית שמחה
כי בינינו, נשים עושות את זה הכי טוב. צילום: יפית שמחה

איגרא רמא

מתי: 25.6
מה בתפריט: עידו פיינר מרוברטה וינצ'י יגיע לתל אביב כדי לבשל בתוך גבולות היצירה הפרועים והבלתי מתפשרים של ענר בן רפאל.

פרדס חנה מגיעה לתל אביב. איגרא רמא. צילום: אנטולי מיכאלו
פרדס חנה מגיעה לתל אביב. איגרא רמא. צילום: אנטולי מיכאלו

רוברטה וינצ'י

מתי: 1.7
מה בתפריט: ענר בן רפאל יכניס לטאבון את כל הפרשנויות הכי פרועות שלו למנות המוקפדות של עידו פיינר.

עידו פיינר וענר בן רפאל. צילום: יפית שמחה
עידו פיינר וענר בן רפאל. צילום: יפית שמחה

קיטשן מרקט

מתי: 7.7
מה בתפריט: תומר אגאי, שהיה השף הראשון של קיטשן מרקט, חוזר למסעדה שבה הכל התחיל.

הם כבר רגילים לשתף פעולה. צילום: שיר רוזנטל
הם כבר רגילים לשתף פעולה. צילום: שיר רוזנטל

בר 51

מתי: 7.7
מה בתפריט: יובל בן נריה, ייצא מאסיה, ייכנס לבר הפתוח של בר 51 המבוקש ויבשל לעיני הסועדים.

יובל בן נריה עולה לירושלים ולבר 51 (צילום: נמרוד סונדרס)
יובל בן נריה עולה לירושלים ולבר 51 (צילום: נמרוד סונדרס)

אוזריה

מתי: 8.7
מה בתפריט: אביבית פריאל תארח את ד"ר נוף עתאמנה באוזריה לערב יווני צוהל עם פרשנות ערבית.

מה נוף מתכננת לעשות לכנאפה של אוזריה (צילום: מור חזן)
מה נוף מתכננת לעשות לכנאפה של אוזריה (צילום: מור חזן)

סנטה קתרינה

מתי: 14.7
מה בתפריט: יוסי שטרית ישחרר את העניבה ויבשל לצד תומר אגאי ארוחה נטולת רסן.

סנטה קתרינה. צילום: דניאל לילה
סנטה קתרינה. צילום: דניאל לילה

מכירת הכרטיסים תחל ב-11 ביוני. מספר הכרטיסים מוגבל.

לרכישת כרטיסים.