מה בתפריט: כל מה שצריך לדעת על שף טו שף
חמישה זוגות של שפים, עשר ארוחות חד פעמיות וחווית אוכל ראשונה מסוגה נוחתת בארץ. המיזם הקולינרי שמפגיש בין השפים הטובים בארץ, ארוחת ערב אקסקלוסיבית, תפריט חתרני ופודיז אניני חיך. איפה? מתי? ואיך משיגים כרטיס? יש לנו את כל הפרטים
דיסקו טוקיו
מתי: 17.6
מה בתפריט: יריב מלילי יגיע לדיסקו טוקיו לבשל את הפרשנות התאילנדית לאיזקאיה היפנית.
טאיזו
מתי: 17.6
מה בתפריט: מושיקו גמליאלי, שמגיע מאסכולות אירופאיות קלאסיות ייכנס לעולם האסיאתי של טאיזו.
קאב קם
מתי: 19.6
מה בתפריט: עידו לב ליגיע קאב קם כדי להוכיח שגם העדינות היפנית יכולה לבעוט בטעמים העזים של תאילנד.
דנון סקוליארד
מתי: 24.6
מה בתפריט: ד"ר נוף עתאמנה תארח את אביבית פריאל לערב של אוכל שאמי מופלא.
איגרא רמא
מתי: 25.6
מה בתפריט: עידו פיינר מרוברטה וינצ'י יגיע לתל אביב כדי לבשל בתוך גבולות היצירה הפרועים והבלתי מתפשרים של ענר בן רפאל.
רוברטה וינצ'י
מתי: 1.7
מה בתפריט: ענר בן רפאל יכניס לטאבון את כל הפרשנויות הכי פרועות שלו למנות המוקפדות של עידו פיינר.
קיטשן מרקט
מתי: 7.7
מה בתפריט: תומר אגאי, שהיה השף הראשון של קיטשן מרקט, חוזר למסעדה שבה הכל התחיל.
בר 51
מתי: 7.7
מה בתפריט: יובל בן נריה, ייצא מאסיה, ייכנס לבר הפתוח של בר 51 המבוקש ויבשל לעיני הסועדים.
אוזריה
מתי: 8.7
מה בתפריט: אביבית פריאל תארח את ד"ר נוף עתאמנה באוזריה לערב יווני צוהל עם פרשנות ערבית.
סנטה קתרינה
מתי: 14.7
מה בתפריט: יוסי שטרית ישחרר את העניבה ויבשל לצד תומר אגאי ארוחה נטולת רסן.
מכירת הכרטיסים תחל ב-11 ביוני. מספר הכרטיסים מוגבל.