מקודם

ג'אבה, בן יהודה – קפה באווירה של גולשים, חוף, ים ומורנינג גלורי

תשאירו את מחשבוני הקלוריות בחוץ. כי הפרנץ' טוסט מקבל בוסט של נוטלה, יש ההמבורגר מושחת של ביונד, הקפה משתלם והלוקיישן עושה לנו חשק לגלוש על סאפ. יותר טוב מזה, מצב שנשתגע 

ג'אבה. צילום: אנטולי מיכאלו
ג'אבה. צילום: אנטולי מיכאלו
2 במאי 2021

לוקיישן:

בן יהודה, על פינת ז'בוטינסקי.

שעות פתיחה:

08:00-23:00. חצות אם הגזמנו.

למה ג'אבה:

על שמו של אי הגולשים והקפה האינדונזי.

הקפה המושלם:

הפוך גדול, משקה BARISTA סויה, מפנק ומנחם.

הפוך מפנק. צילום: אנטולי מיכאלו
הפוך מפנק. צילום: אנטולי מיכאלו

קפה ומאפה:

הדיל המוכר עבר מתיחת פנים והפך למורנינג גלורי. בתפריט: קפה הפוך ב-8 שקלים, קפהה ומאפה ב-17 שקלים בישיבה או קפה וחצי כריך ב-16 שקלים, בישיבה.

בסט סלר:

כריך ארטישוק-גאודה עם קישוא צלוי וטעים.

המנה הכי טובה:

מנת אסאי למביני עניין, טבעונים ומה שביניהם, עם בוסט של סופר פוד. או סלט קינואה לבריאים. ויש ביונד למבינים.

הקינוח הכי מנחם:

פרנץ' טוסט נוטלה עם מדליוני בננה, פקאן מסוכן, סירופ מייפל ואבקת סוכר, בשביל הבריאות.

על התפריט:

שף ושמו רן טל.

יאמי. צילום: אנטולי מיכאלו
יאמי. צילום: אנטולי מיכאלו

השילוב המושלם עם אלפרו

הפוך חזק וטוב על משקה BARISTA סויה. או שייק גזעי על בסיס משקה BARISTA סויה. כולל בננה, פקאן, תמר, מלון, טחינה גולמית וסילאן.

java_tlv@