מקודם

ג׳קיז, שדרות רוטשילד – המקום לנשנש בו פיצה לא שגרתית

הפיצות מטורללות, האווירה רטרו, ההאפי אוור מפנק והלוקיישן מחייב עד מאוד. המקום להרשים בו חברים מחו"ל, הייטקיסטים מהמשרד ליד או סתם להשביע מאנץ'

ג'קיז. צילום: אדיר לוטן
ג'קיז. צילום: אדיר לוטן
1 בפברואר 2020

לוקיישן:

ג'קיז הוא דיינר אמריקאי שהקים את הסניף הראשון שלו במיקום הכי מחייב בעיר – שדרות רוטשילד. מכונת הלהיטים, הגיטרות החשמליות, אורות הניאון והריצוף המשובץ כבר יכניסו אתכם לאווירת הרטרו המבוקשת.

וייב:

שולחנות שיירינג גבוהים בסגנון דיזנגוף פוגש את רוטשילד.

ישר לבטן. צילום: אדיר לוטן
ישר לבטן. צילום: אדיר לוטן

בתפריט:

ראשית – אלכוהול, והרבה. שנית – תפריט אוכל שרקח אור שפירא מקבוצת כתית של מאיר אדוני עם 13 עם פיצות שהן דיוות בלתי מעורערות שיתחרו על תשומת הלב שלכם ושל הקיבה שלכם. בתפריט: אנטרקוט פילדלפיה עם גבינת צ'דר, מוצרלה טרייה, פטריות, פלפלים קלויים, בצל סגול, נתחי אנטריקוט ועלי אורוגלה. וזו רק ההתחלה.

קהל:

מגוון במיוחד. החל מהייטקיסטים של צהריים, חובבי האפי אוור מושבעים ועד בליינים מרחוק שמגיעים לבדוק את השדרה הכי מפורסמת בעיר.

בירה:

בג'קיז מקפידים על חוקי מזיגת הבירה המחמירים ביותר. סטלה ארטואה, שהיא גם הבירה הכי פופולרית במקום, תימזג היישר מהחבית אל כוס קרירה וייעודית תוך שמירה על יחס קצף־משקה מדויק.

טעים לנו. צילום: שי הנסב
טעים לנו. צילום: שי הנסב

ליד הסטלה ארטואה:

ברוסקטה סלמון מעושן עם משיחה של גבינת שמנת וטופינגס של עגבניות שרי מתובלות, רוטב פסטו ונתחי סלמון מעושן עם צ'ילי אדום.

בואו לבקר:

בימי חול החל מ-11 בבוקר ועד 2 בלילה. בסופי שבוע מושכים עד 5 בבוקר כמו גדולים.

פייסבוק | אינסטגרם