מקודם

כך תבחרו דגים טריים ותקבלו אותם עד לפתח הבית

רגע לפני שאתם מזמינים את מסמר הערב שלכם, יש כמה כללים קטנים שיעזרו לכם לבחור את הדג האיכותי והמתאים לסעודת מלכים

בקרוב אצלכם במטבח. צילום: יח"צ
בקרוב אצלכם במטבח. צילום: יח"צ
30 ביוני 2020

חומרי הגלם הטובים ביותר הם אלה שמבטיחים לנו את הטעם המשובח, את הסעודה המוצלחת ואת החוויה הקולינרית האולטימטיבית. לכל פרט ברשימת המצרכים שלכם יש חשיבות רבה, אבל למרכיב המרכזי, זה שניצב במרכז הצלחת, יש את המשמעות הגדולה מכולן. כדי להפוך את המנה הזו למעדן של ממש תוכלו לבחור את הכוכב שלה, בין אם יהיה זה דג הסלמון, הבורי או הלברק, וגם ליהנות מהטריות והאיכות עד לפתח הבית.

דגים טריים ואיכותיים – לא רק עניין של מחיר

השאלה הראשונה, ואולי החשובה מכולן, היא ממי אתם מזמינים את הדגים הטריים שלכם. חברת רוז אומגה 3, למשל, מעניקה שירות ברמה הגבוהה ביותר ודגים טריים מדי יום, ועל קהל לקוחותיה נמנות המסעדות המובילות בישראל וגם בתי המלון הגדולים והיוקרתיים. אלה הדגים שמגיעים אל הצלחת של הסועד במסעדה המפוארת ואל מנת הסושי המשובחת. כשאתם בוחרים את חומרי הגלם האיכותיים הללו במקום שבו מעניקים דגש לשירות מקצועי ולמוצרים ללא פשרות, אתם משדרגים את הארוחה שלכם פי כמה וכמה. מנגד, חנות דגים שתציע מחירים זולים במיוחד ותהסס כשתשאלו מתי הגיעו הדגים אל הדוכן אמורה לכל הפחות לעורר כמה תהיות.

המשקל הנכון למנה שלכם

בין אם אתם מתכננים להכין פילה סלמון או להגיש דג בורי שלם, וגם אם המטרה שלכם היא להכין בעצמכם רולים משובחים של סושי בלתי רגיל, רק אתם יודעים מה גודל הנתח לו אתם זקוקים. ודאו שאתם בוחרים את המשקל האידאלי למספר הסועדים ולסוג הארוחה שלכם, ואם אתם לא לגמרי בטוחים – תמיד אפשר להתייעץ עם אנשי המקצוע בחנות הדגים. בנוסף כדאי לוודא שהדג מגיע אליכם נקי לחלוטין, וכן שכל הקשקשים והסיבים הוסרו ממנו לפני שהגיע אל הידיים שלכם. אם תעשו את זה נכון תוכלו לדעת שיש לכם את חומר הגלם הטוב ביותר להכנת כל מנה שרק תרצו, בין אם אתם מתכננים לצלות את הדג, להכין אותו בתנור או לבשל אותו היטב על הכיריים.

טיפים קטנים לבחירת דג טרי

אם תבחנו את הדג שלפניכם קצת יותר לעומק תוכלו לזהות כמה סימנים מרכזיים המעידים על הטריות שלו, לרבות צורת העין (קמורה ומבריקה), גמישות הדג (יותר גמיש יותר טרי) וריח הים שעדיין לא נעלם (ומעיד שהדג יצא משם ממש לא מזמן). גם לצבעו של הדג יש חשיבות, כאשר דגים אדומים יותר הם טריים הרבה יותר. חברת "רוז אומגה 3" מציעה לכם מבחר עשיר של דגים איכותיים וטריים, לרבות בורי, דניס, לברק, לוקוס, מוסר ים, פורל, ברבוניות וגם סלמון וטונה אדומה. כל אחד מהם יתאים לשלל מתכונים מופלאים שתוכלו להגיש בארוחת החג, באירוע החברתי או בערב הרגוע שלכם בבית עם האדם שאתם אוהבים יותר מכל.

מהדייג לצלחת. צילום: יח"צ
מהדייג לצלחת. צילום: יח"צ

שירות מקצועי והזמנה מהירה – בלי לצאת מהבית

השירות של "רוז אומגה 3" מוכר ברמתו הגבוהה למסעדות השף המובילות בישראל, והיום הדגים הנפלאים יכולים להגיע גם אליכם הביתה, בקלות וביעילות רבה, בלחיצת כפתור. כספק הדגים הגדול בארץ, עם המון אפשרויות ואיכות ללא פשרות, אנחנו מגיעים לכל מקום בארץ עם הטעמים הטובים ביותר. אתר האינטרנט החדש שלנו מאפשר לכם לראות את מנות הדג מראש, לקבוע את המשקל המועדף עליכם ולבצע הזמנה בזמן שלכם ובקצב שלכם. אנחנו כאן כדי לייעץ ובעיקר כדי לספק את הדגים שבחרתם – בזמן שבחרתם.

גם דגים טריים וגם דגים מעושנים

לצד מבחר הדגים הטריים של "רוז אומגה 3", מפעל הדגים שלנו מעמיד לרשותכם שלל דגים מעושנים בטעמים בלתי רגיל. בזכות העבודה המקצועית והיסודית, ובעיקר בזכות תהליך קפדני מאוד, גם אתם יכולים ליהנות מהטונה, מהסלמון, מהסרדינים ומדגים מעושנים רבים אחרים. כולם עובדו בטכניקות ייחודיות, וכולם מגיעים אליכם ברמה גבוהה מאוד כדי להבטיח לכם ארוחת מלכים אמיתית עם חומרי הגלם הטובים ביותר.

לפרטים נוספים: רוז אומגה 3