מקודם

לחם יין, יהוד –  לחובבי בצקים, מתוקים ואוירה ביתית

זה התחיל בחדר קטן בהובלת דגנית עמיחי ורונה פרדיס והמשיך לאחד מהמקומות הכי אהובים ומשפחתיים באזור, מאפיית בוטיק צמודה והשניצל שגידל את דור העתיד של יהוד

את הפסטה מכינים במקום. לחם יין. צילום: שי הנסב
את הפסטה מכינים במקום. לחם יין. צילום: שי הנסב
23 בדצמבר 2019

לוקיישן:

קריית סביונים, יהוד.

וייב:

ביסטרו חמים ונעים שחובק גם מאפייה צמודה.

מוניטין:

20 שנים (!!!!!)

לחם יין. צילום: שי הנסב
לחם יין. צילום: שי הנסב

קהל:

לקוחות קבועים, פגישות עסקים, אמהות בחופשת לידה, דייטים קז'ואליים ואפילו הצעת נישואים מיתולוגית אחת.

חזון:

שימוש בחומרי גלם טריים, לישות והכנת הבצקים במקום ושף ותיק שהתמחה בבירת הפחמימות הבלתי מעורערת: איטליה.

בתפריט:

ארוחות בוקר, סלטים, פסטות, פיצות, בשרים, שניצל נוסטלגי, גלידות שמוכנות במקום וכמובן עוד המון קינוחים מנחמים. בתפריט האלכוהול יחכו לכם יינות מקומיים לצד מיובאים, קוקטיילים מיוחדים ובירות קרירות.

לא רק בצקים. צילום: שי הנסב
לא רק בצקים. צילום: שי הנסב

למה סטלה ארטואה?

"הקהל הישראלי מאוד אוהב אותה. ניסינו כל מיני מותגים והם תמיד חוזרים אליה. היא מוגשת בכוס הייעודית שלה שהיא גם הנוחה ביותר, בטמפרטורה נכונה ומידת קצף מדויקת".

ליד הסטלה ארטואה:

המבורגר.

בואו לבקר:

בין השעות 9:00-23:00 במהלך השבוע. בימי שישי מתחילים ב-8:00 ובשבת לוקחים את הבוקר באיזי ופותחים ב-12:00.

אתר | פייסבוק | אינסטגרם

לחם יין. צילום: שי הנסב
לחם יין. צילום: שי הנסב