מקודם

ברמצווש: איפה תוכלו לאכול את כל הספיישלים של פרסי האוכל?

19 מהמסעדות הטובות בישראל משיקות תפריט ספיישל ודרינק על בסיס קוקה-קולה לכבוד טקס פרסי האוכל ה-13 שלנו. תפנו מקום בבטן ובלו"ז. הזמן קצר והאוכל טעים. מאוד טעים

כתום, לוהט ויוציא אתכם מתל אביב. הספיישל של נונו. צילום: דני גולן
כתום, לוהט ויוציא אתכם מתל אביב. הספיישל של נונו. צילום: דני גולן
4 בדצמבר 2019

כבר אמרנו שהשנה ממש הגזמנו עם החגיגות של טקס פרסי האוכל ה-13 שלנו? כי אחרי שאספנו לכם את רשימת 101 המסעדות הכי טובות בארץ, בחרנו 19 מהן שיארחו אתכן להרמות טעימות ומשכרות במיוחד. כל אחת מהן תציע לכן תפריט ספיישל עם מנה וקוקטייל על בסיס קוקה-קולה, שנרקחו עבור התקופה הכי טעימה בשנה – במחיר מיוחד. בין האפשרויות: קמפג'יין ספייסד (קמפרי, ג'ין טנקרי, סירופ אלדרברי, לימון, תפוז, טימין וסגירה של קוקה-קולה) או קוקטייל ג'וני ווינטר (דאבל בלאק ג'וני ווקר, סירופ ג'ינג'ר, לימון, תפוז וסגירה של קוקה קולה). הגזמנו השנה. כבר אמרנו?

אז איפה תוכלו לחגוג איתנו?

מסה

על הצלחת: סשימי אינטיאס עם פלפל קוריאני, רוטב סויה וסילאן, סלטון אייסנברג, מלפפון ושומשום.
על הדרינק: ג'וני וינטר.

בחשבון: 118 שקלים.

הספיישל של מסה. צילום: דני גולן
הספיישל של מסה. צילום: דני גולן

ג'ורג' וג'ון

על הצלחת: אטריות ביצים דקות, סרטנים כחולים, תירס מתוק ומרק סרטנים.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 138 שקלים.

אריא

על הצלחת: זרוע תמנון צרובה על הפלנצ'ה, עם קרם לימון ופירה גרגרי חרדל.
על הדרינק: ג'וני וינטר.

בחשבון: 137 שקלים.

מלגו ומלבר

על הצלחת: נתח קצבים עם כרוב שחור, אספרגוס, גבינת קומטה וקרם עגבניות שרי.
על הדרינק: ג'וני ווינטר.

בחשבון: 135 שקלים.

הספיישל של מלגו ומלבר. צילום: דני גולן
הספיישל של מלגו ומלבר. צילום: דני גולן

בר 51

על הצלחת: אנגילוטי תפוחי אדמה.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 76 שקלים.

TYO

על הצלחת: טונה יוקה: טונה במיסו, שמן צ'ילי, שמן שומשום, צנוברים, תפוחי עץ, תרד חלוט וביצת שליו.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 105 שקלים.

TYO. צילום: דני גולן
TYO. צילום: דני גולן

קיטו קאטו

על הצלחת: מיסוטומטו אבוקדו: עגבניה, שרי, אבוקדו ופטרוזיליה ברוטב קרים צ'יז-סומיסו.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 64 שקלים.

קיטו קאטו. צילום: דני גולן
קיטו קאטו. צילום: דני גולן

קיטשן מרקט

על הצלחת: סשימי סלמון עם וינגרט הדרים וקמפרי וזרעי חרדל, תפוז ושומר.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 84 שקלים.

קיטשן מרקט. צילום: דני גולן
קיטשן מרקט. צילום: דני גולן

נאם

על הצלחת: טאלה טוט קאתיים: קלמרי, שרימפס ואנשובי טריים ומטוגנים עם קריספי שום, כפיר ליים וסייד של כדורי אורז פריכים בקארי אדום ורוטב למון גראס חריף.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 93 שקלים.

נאם. צילום: דני גולן
נאם. צילום: דני גולן

אברטו (גדרה)

על הצלחת: דג ים בחמאה חומה, שישבראק ממולא בגבינת ג'אבן ואגוזים ברוטב יוגורט, לימון, שקדים מולבנים ואבקת פיסטוק.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 129 שקלים.

בואו לחדרה. הספיישל של של אברטו. צילום: דני גולן
בואו לחדרה. הספיישל של של אברטו. צילום: דני גולן

אסתר (יהוד)

על הצלחת: נתח שפונדרה בבישול ארוך ברוטב קוריאני חריף.
על הדרינק: ג'וני ווינטר.

בחשבון: 140 שקלים.

הרברט סמואל (הרצליה)

על הצלחת: פילה בר ים, קרם צנוברים וזעתר טרי, ניוקי וגזרים צרובים.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 132 שקלים.

תל אביב מתגעגעת. הרברט סמואל. צילום: דני גולן
תל אביב מתגעגעת. הרברט סמואל. צילום: דני גולן

נונו (הוד השרון)

על הצלחת: גלילי פסטה ממולאים בדלעת מקורמלת, בטטה, תרד, גבינת ריקוטה, פטה ופרמז'ן ברוטב רוזה.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 105 שקלים.

כתום ולוהט. הספיישל של נונו. צילום: דני גולן
כתום ולוהט. הספיישל של נונו. צילום: דני גולן

אנה (ירושלים)

על הצלחת: סטרטצ'ילה: שמנת, מוצרלה באפלו, פרי טרי, בצל מוחמץ ושאלוט מקורמל.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 82 שקלים.

לונא (נצרת)

על הצלחת: אלמעושקה עם אורז: כדורי קבב משובחים עם תמרים, ג'ינג'ר, בצל, מי ורדים ופיסטוק חלבי על מצע פריקי.
על הדרינק: ג'וני ווינטר.

בחשבון: 120 שקלים.

נינה ביאנכה (קריית עקרון)

על הצלחת: ניוקי כמהין ברוטב שמנת כמהין ומיקס פטריות, על קרם ערמונים ואגוזים.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 80 שקלים.

הפתעה בעקרון. אנה. צילום: דני גולן
הפתעה בעקרון. אנה. צילום: דני גולן

אלמרסא (עכו)

על הצלחת: קובה פירות ים עם סלט עדשים, קרם לימון וטחינה גולמית.
על הדרינק: ג'וני ווינטר.

בחשבון: 99 שקלים

מונא (ירושלים)

על הצלחת: טרטר דה בף.
על הדרינק: קמפג'ין ספייסד.

בחשבון: 84 שקלים.