ספיישל לתת: חיפה והצפון
לאכול טוב, לעשות טוב. כל בתי האוכל והמסעדות בהם תוכלו גם לזלול וגם לתרום למשפחות נזקקות. "ספיישל לתת" 4 יוצא לדרך עם כל המנות שיעשו לכם טעים בבטן ונעים בלב
הנמל 24
בתפריט:
סלט ארטישוק: לבבות חסה, ארוגולה, צנונית, שקדים מקורמלים וגבינת פרמז'ן (42 שקלים), כרובית צלויה: ראטה כרובית עם עשבי תיבול וקרם כרובית (45 שקלים), סקוטיני גבינת עיזים על קרם אפונה וכמהין, שמן זית, גבינת פרמז'ן ורוטב בלסמי מצומצם (48 שקלים).
צ'אנג בה
בתפריט:
ספרינג רול: אגרול קריספי במילוי ירקות ואטריות זכוכית. מוגש עם רוטב סויה בוטנים מתקתק (32 שקלים), קארי מאסמן: תבשיל קארי מתקתק בטעמי קינמון, הל וזרעי כוסברה בתוספת תפוח אדמה, בוטנים ואורז וטופינגס של טופו, עוף או בקר לבחירה (59 או 72 שקלים) קוקטייל באקט זוגי מרענן בטעמים פירותיים וקיציים (48 שקלים).
הנמל 23, חיפה, התמר 1, יקנעם
תל יצחק
בתפריט:
חצי עוף במרינדה שנצלה בטאבון. מוגש עם הום פרייז לימוני, כוסברה, בצל סגול ורוטב סיזר (89 שקלים), פפרדלה לבנה: פסטה טרייה בחמאת אגוזי מלך, שום קונפי, בצלצלי פנינה וגבינת ריקוטה מעודנת (69 שקלים).
ליבירה
בתפריט:
חציל שרוף עם רוטב רימונים, סילאן, אגוזים מתובלים בכמון וטחינה גולמית (34 שקלים), ריזוטו פתיתים עם עגבניות צלויות, פטריות, ארטישוק, עשבי תיבול, שמנת, גבינת פרמז'ן וקריספי פטה (56 שקלים), בסבוסה איטלקית עם צנוברים, יוגורט כבשים והדרים (28 שקלים).
איטליאנו דה לה קוסטה
בתפריט:
קרפצ'יו חציל עם גבינת ריקוטה, סלסה, טחינה גולמית ובריוש (46 שקלים), פפרדלה עוף וברוקולי, עם עגבניות שמש, פלפלת, כמהין ותרד בלאדי (67 שקלים), עוגת נמסיס שוקולדית עם קרמבל פקאן וכדור גלידה בטעם קפה (39 שקלים).
מגדלנה
בתפריט:
סלט פטוש: מיקס ירקות, עלי נענע ופטרוזיליה, סומק, ג'יבנה מלוחה ולחם קלוי (52 שקלים), עראייס קבב: מיני פיתות מקמח מלא, במילוי בשר טלה, טחינה, סומק, עגבניות ובצל צלוי (72 שקלים), חוויה גלילית: קינוח של קטאייף אגוזים, חלוות אלג'יבן, בקלוואה, קרם ריקוטה פרסקה, קרם פטיסייר ונילי ושערות קדאיף קריספיות (68 שקלים).
מסעדת הבוקרים
בתפריט:
אסאדו פמפקין: פרוסות אסאדו מעושנות על מצע של דלעת צלויה בסילאן ותוספת צ'יפס סלק ברוטב מייפל (49 שקלים), סינטה נברסקה אמריקאית: 300 גרם של נתח סינטה פרימיום משויש (140 שקלים), אנטריקוט על העצם: נתחי אנטריקוט פרימיום מיושנים במקום, מוגשים עם רוטב צ'ימיצורי ביתי ורוטב מרסלה (על בסיס ציר בקר ויין אדום) ותוספת לבחירה. (בין 164 ל-288 שקלים).
פוקאצ'ה בר
בתפריט:
מרנג מסקרפונה: פירות העונה מונחים על קרם מסקרפונה, קראמבל חמצמץ, פצפוצי ליים, שברי מרנק סומק, פסיפלורה ברוטב פירות יער חמצמץ (44 שקלים).
*יש לשאול את המלצרים על מנות ספיישל לתת
הגושרים, מתחם גן הצפון, כביש 99
בוזה
בתפריט:
גלידת באחתי: פודינג אורז, מסטיקה (אלת מסטיק) ומי ורדים. (12 שקלים למנת ילד, 16 למנה קטנה). גלידת 100% בוזה, גביע בטעמים בתוצרת עצמית. (22 שקלים למנה, 24 למנה גדולה ו-89 לקילו).
השוק 1, תרשיחא, צומת גומא, עמק החולה, בית בוזה בקיבוץ סאסא, קניון החאן, ראש פינה
יקב אסף
בתפריט:
רוזה זינפנדל (148 שקלים לבקבוק, 37 שקלים לכוס), שנין בלאן (156 שקלים לבקבוק, 39 לכוס), קברנה רוג׳ום 91 (168 שקלים לבקבוק, 42 לכוס).
קדמת צבי, כביש 91, כקילומטר צפונה מצומת נשוט, רמת הגולן