מקודם

פיצה פורטו, איירפורט סיטי – לזלול פיצה ארטיזנלית רגע לפני הטיסה

מצאנו לכם סיבה טעימה ובצקית במיוחד להקדים לטיסה הבאה שלכם

בצקים שעושים לנו נעים. פיצה פורטו. צילום: שי הנסב
בצקים שעושים לנו נעים. פיצה פורטו. צילום: שי הנסב
4 בפברואר 2020

לוקיישן:

האחת ברמת השרון והשנייה באיירפורט סיטי. במהלך השנה הקרובה יוקם סניף חדש בגבעתיים. או במילים אחרות, אם יוצאים מהעיר מגלים דברים נפלאים.

וייב:

מסעדה איטלקית מודרנית ומקומית בניצוחו של השף רן פולק, מנהל בבית הספר "בישולים" ובוגר קבוצת R2M עטורת השבחים.

ויז'ן:

הפתרון האיטלקי. עם חומרי גלם איכותיים, פשטות ונגישות לילדים, חובבי משלוחים ובצקים.

פחמימות אהובותינו. פיצה פורטו. צילום: שי הנסב
פחמימות אהובותינו. פיצה פורטו. צילום: שי הנסב

בתפריט:

פסטות ובצקים בעבודת יד, פיצות הנאפות בטאבון, ברנאץ' איטלקי בסופי השבוע בסניף איירופורט סיטי, מגוון מטורלל של קינוחים ואומלטים מיוחדים עם תוספות של פפרוני, בייקון טלה ועוד מעוררי תיאבון למיניהם.

קהל:

ממשפחות צעירות שרוצות לפנק את העוללים הקטנים ועד חבר'ה שרוצים לסגור את הערב על בירה ופיצה. (כלומר, אנחנו).

בירה:

סטלה ארטואה, הפייבוריטית הבלתי מעורערת לחובבי הבהירות. מוגשת בכוס עגולה וממותגת שמעצימה את נוכחותה הנונשלנטית על השולחן.

פיצה פורטו. צילום: שי הנסב
פיצה פורטו. צילום: שי הנסב

ליד הסטלה ארטואה:

פיצה פפרוני.

בואו לבקר:

בכל ימות השבוע החל מ-12:00

פייסבוק | אינסטגרם