Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט
מקודם

קרובים לצלחת | עמרי סיבול

הוא אף פעם לא למד בישול, אבל נולד לזוג הורים מסעדנים טבעונים שלימדו אותו את כל מה שהוא צריך. לפני כשנתיים הצטרף למסעדת משק ברזילי ומאז הספיק להפוך לשף הראשי ולמנהל המטבח. עמרי סיבול מקרב אתכם לצלחת שלו

עמרי סיבול. צילום: אנטולי מיכאלו
עמרי סיבול. צילום: אנטולי מיכאלו
5 באוגוסט 2019
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!