Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט
מקודם

קרובים לצלחת | שניר אנג סלע

הוא חיפש עבודה זמנית אחרי הצבא, התגלגל ללימודי קולינריה וקריירה מעוררת קנאה בניו יורק. והמקרר שלו תמיד מלא באוכל אסיאתי מעולה שהכינה אשתו. שניר אנג סלע, השף הראשי של מסעדת גוז' ודניאל, מקרב אתכם לצלחת שלו

שניר אנג-סלע. צילום: אנטולי מיכאלו
שניר אנג-סלע. צילום: אנטולי מיכאלו
25 ביוני 2019
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!