Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט
מקודם

BEANZ, רמת החייל – הקפה שמצדיק יציאה מהבועה

ליינות יש סומלייה, לקפה של בינז של מומחים שרואים בו לא פחות מזהב שחור וחוואים מכל רחבי העולם. בקיצור, יש לכם סיבה מעולה לחצות את מחלף רוקח

בינז. צילום: אנטולי מיכאלו
בינז. צילום: אנטולי מיכאלו

לוקיישן:

הברזל 9, רמת החייל.
אריאל שרון 4, גבעתיים.

שעות פתיחה:

א'-ה': 08:00-20:00. ו': 08:00-12:30. בשבת נחים.

הקפה המושלם:

אספרסו קצר ועוצמתי, ערביקה טרייה מהחווה של לואיז אלברטו בברזיל, אואמריקנו פירותי מהפולים של מרייה, החוואית הכי מגניבה שלנו מקולומביה.סוכר? אולי בכלל דריפ? תחליטו אתם.

קפה ומאפה:

בוודאי.

בואו להנות מקפה ומאפה. צילום: אנטולי מיכאלו
בואו להנות מקפה ומאפה. צילום: אנטולי מיכאלו

בסט סלר:

בייגל סלמון עם קפה.

המנה הכי טובה:

פרנה פריקסה לצהריים, או קארי ירקות על מצע אורז שחום – שהיא גם המנה של החוואי שלנו ראמש, מהודו.

הקינוח הכי מנחם:

כנראה שבראוניז עשיר. כבר מרגישים שמנמנים ורגועים יותר.

יאללה תבואו. צילום: אנטולי מיכאלו
יאללה תבואו. צילום: אנטולי מיכאלו

על התפריט:

השף יניב גור אריה, התנסויות של חברי הצוות והמון פידבקים מהקהל.

השילוב המושלם עם אלפרו:

המגע אלפרו יעשה טוב לקפה שמבוסס פולי ערביקה. איזון נכון של חמיצות-פירותיות. אז נסו אותו בהפוך של מריה או לואיז-אלברטו, או בנגיעת משקה BARISTA באספרסו או פרנצ' פרס עם דיגנר או אלאדיו. לחודש הקרוב יצרנו משקה מיוחד, הפוך סלק, על בסיס משקה אלפרו BARISTA שקדים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!