Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט
מקודם

לחם יין, יהוד – לחובבי בצקים, מתוקים ואוירה ביתית

זה התחיל בחדר קטן בהובלת דגנית עמיחי ורונה פרדיס והמשיך לאחד מהמקומות הכי אהובים ומשפחתיים באזור, מאפיית בוטיק צמודה והשניצל שגידל את דור העתיד של יהוד

את הפסטה מכינים במקום. לחם יין. צילום: שי הנסב
את הפסטה מכינים במקום. לחם יין. צילום: שי הנסב
23 בדצמבר 2019

לוקיישן:

קריית סביונים, יהוד.

וייב:

ביסטרו חמים ונעים שחובק גם מאפייה צמודה.

מוניטין:

20 שנים (!!!!!)

לחם יין. צילום: שי הנסב
לחם יין. צילום: שי הנסב

קהל:

לקוחות קבועים, פגישות עסקים, אמהות בחופשת לידה, דייטים קז'ואליים ואפילו הצעת נישואים מיתולוגית אחת.

חזון:

שימוש בחומרי גלם טריים, לישות והכנת הבצקים במקום ושף ותיק שהתמחה בבירת הפחמימות הבלתי מעורערת: איטליה.

בתפריט:

ארוחות בוקר, סלטים, פסטות, פיצות, בשרים, שניצל נוסטלגי, גלידות שמוכנות במקום וכמובן עוד המון קינוחים מנחמים. בתפריט האלכוהול יחכו לכם יינות מקומיים לצד מיובאים, קוקטיילים מיוחדים ובירות קרירות.

לא רק בצקים. צילום: שי הנסב
לא רק בצקים. צילום: שי הנסב

למה סטלה ארטואה?

"הקהל הישראלי מאוד אוהב אותה. ניסינו כל מיני מותגים והם תמיד חוזרים אליה. היא מוגשת בכוס הייעודית שלה שהיא גם הנוחה ביותר, בטמפרטורה נכונה ומידת קצף מדויקת".

ליד הסטלה ארטואה:

המבורגר.

בואו לבקר:

בין השעות 9:00-23:00 במהלך השבוע. בימי שישי מתחילים ב-8:00 ובשבת לוקחים את הבוקר באיזי ופותחים ב-12:00.

אתר|פייסבוק|אינסטגרם

לחם יין. צילום: שי הנסב
לחם יין. צילום: שי הנסב
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!