מקודםקרובים לצלחת | מתי כץ הוא נולד ברוסיה, אבל הכי אוהב להתפנק על סדוויץ' טוניסאי. את הפיצה האיטלקית שלו הוא מכין בעצמו וכיום מבשל במטבח האסיאתי של מסעדת פריים. מתי כץ, מקרב אתכם לצלחת שלו מתי כץ. צילום: אנטולי מיכאלו מאת דנה טל 13 באוגוסט 2019 Facebook TwitterEmail רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו שלח אני מאשר/ת קבלת ניוזלטרים ומידע פרסומי מאתר ״טיים אאוט״לאישור אנא סמנו קרובים לצלחת פריים פררלה