מקודםקרובים לצלחת | עידו לב הגיע למטבח בטעות, למד בקורדון בלו ואין סיכוי שתתפסו אותו מנשנש שאריות. גלידוניות דווקא כן. עידו לב, השף הראשי של דיסקו טוקיו שהתחנך במסעדות היוקרה הכי מובילות בעיר, מקרב אתכם לצלחת שלו עידו לב. צילום: אנטולי מיכאלו מאת דנה טל 5 באוגוסט 2019 Facebook TwitterEmail רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו שלח אני מאשר/ת קבלת ניוזלטרים ומידע פרסומי מאתר ״טיים אאוט״לאישור אנא סמנו דיסקו טוקיו קרובים לצלחת פררלה