Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מסתמן: Pret A Manger תפתח סניף ראשון בתל אביב תוך כמה חודשים

בואו לאכול אותי. פרט א מאנג'ה (צילום: שאטרסטוק)
בואו לאכול אותי. פרט א מאנג'ה (צילום: שאטרסטוק)

אחרי שנים של משא ומתן זה סוף סוף קורה: קבוצת "ירזין סלע" והראל ויזל מביאים את רשת המזון המוכן הלונדונית לתל אביב. "פרט א מאנג'ה", עם כ-600 סניפים בבריטניה ובשאר העולם, הפכה לאייקון לונדוני בסוף שנות ה-80' ותביא לישראל את הקונספט המצליח שלה

30 באוגוסט 2023

קצת פחות מחצי שנה חלפה מאז הבשורה על כך שהירזינים, המוכרים לפודיז בעיר מרצף המסעדות המוצלחות שלהם החל משנות ה-90' (שמיוצג בימינו קפה איטליה, מגזינו, טאקרייה),יביאו לישראל את רשת הפאסט פוד האמריקאית שייק שאקhttps://timeout.co.il/%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%A7-%D7%A9%D7%90%D7%A7-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/יחד עם הראל ויזל מ"פוקס", והנה אנחנו מתבשרים היום על הרשת הבינלאומית הבאה שהשותפות הנ"ל מתעתדת להכניס לתל אביב בתוך מספר חודשים: רשת Pret a Manger הלונדונית והאהובה מאוד על ידי תיירים ישראלים.

>> "צייט פור ברוט": המאפיה הברלינאית המוערכת נחתה בדרך בגיןhttps://timeout.co.il/%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%97%D7%9D-%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%9F/

לכאורה מדובר בסך הכל בשלל סנדוויצ'ים וסלטים ארוזים שממתינים ללקוחות בתוך מקררים, כמנהג הבריטים, אך בפועל "פרט" היא אייקון לונדוני שסניפיה הם מקום מקלט בטוח לכל תייר אובד ועשוק. הרשת מתחייבת שהסנדוויצ'ים במקררים הם תמיד כאלה שהוכנו באותו יום, רף המחיר נוח יחסית לביזה בקפה-מסעדות מיד-ריינג' לונדוניות, ועבור חובבי לונדון רבים בארץ מדובר בסמל בלתי מעורער של החוויה הבריטית.

כאן הכל קורה. המקררים של פרט א מאנג'ה (צילום: שאטרסטוק)
כאן הכל קורה. המקררים של פרט א מאנג'ה (צילום: שאטרסטוק)

בשנה הבאה ימלאו 40 שנים להקמתו של הסניף הראשון בלונדון, האנגלים קוראים לה בחיבה Pret, הישראלים קוראים לה פרט-א-מנג'ר (צ"ל "מאנג'ה", לאכול בצרפתית), ולטובת מי שהחמיץ את המותג האייקוני במסעותיו נספר שמדובר ברשת מרובת סניפים (446 סניפים בבריטניה ועוד כ-150 סניפים ברחבי העולם), המתמחה בסנדוויצ'ים מוכנים באיכות גבוהה יחסית מחומרי גלם טריים וממוצרים טבעיים בלבד אך ארוזות מראש, שאפשר פשוט לקחת מהמקרר. תוסיפו לזה קפה אורגני ומאפה באיכויות סבירות פלוס – ויש לכם להיט שרבים ניסו לחקות ומעטים הצליחו.

חביבת הקהל הלונדוני. פרט א מאנג'ה (צילום: שאטרסטוק)
חביבת הקהל הלונדוני. פרט א מאנג'ה (צילום: שאטרסטוק)

על פידיווח של נווית זומר ב-ynethttps://www.ynet.co.il/economy/article/asbdlf512, מונה אמש מנכ"ל לרשת הישראלית לקראת השקת הסניף הראשון (דני סולטן, לשעבר סמנכ"ל התפעול של סבן אילבן) והקמת התשתית לתפעולה. הקבוצה התחייבה להשקיע 36 מיליון שקלים בהקמת הרשת והיא אמורה להתרחב עם הזמן ל-40 סניפים. המאמצים להביא את "פרט" לישראל נמשכים כבר שנים ארוכות והחלו במתכונת הנוכחית עוד לפני הקורונה, ובארכיוני העיתונים הכלכליים אפשר למצוא גם ידיעות בנות עשור ויותר על ניסיונות לייבא את הפלא לארץ. בשנה שעברה הכריז הראל ויזל על כך שהעסקה סגורה, ועכשיו כבר אפשר להתחיל לחלום על סנדוויצ'ים משולשים וקרירים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup