טיים אאוט timeout

Round Tables: השף חוויאר גויה (ספרד) יתארח במסעדת קלואליס

| מאת: מערכת Time Out

במסגרת פסטיבל Round Tables By American Express שיערך בחודש נובמבר יתארח השף חוויאר גויה (ספרד) במסעדת קלואליס של השף ויקטור גלוגר

  • https://static2.timeout.co.il/media/2016/09/sizes/360-Javier-Goya_H_wo_680_382.jpg
Round Tables: השף חוויאר גויה

טריסיקלו )בתרגום: תלת אופן( היא תוצר של שלושה שפים צעירים, בני 30 וקצת, שעבדו יחד בתחילת דרכם המקצועית, ובהמשך התפצלו למסעות קולינריים אישיים במסעדות אירופיות נחשבות כמו DiverXo של הסטאר שף דיוויד מוניוז (שלושה כוכבי מישלן). כשחזרו למדריד הם החליטו לצאת לדרך משותפת ופתחו את טריסיקלו- "מקום שאנחנו נרצה לאכול בו", לדבריהם.

Round Tables: זנב שור ממולא בתפוחי אדמה. מנה ממסעדת TRICICLO

Round Tables: זנב שור ממולא בתפוחי אדמה. מנה ממסעדת TRICICLO

ואכן השלושה הצליחו לקלוע לטעמם של רבים – סנובים קולינריים וסועדים מסורתיים – עם מסעדה אופנתית המגישה אוכל פשוט לכאורה, אבל כזה שמטופל בידי מקצוענים ומניב מנות מושלמות. עם פתיחתה ב־ 2003 , הבלוגרים והמבקרים המקומיים חלקו למסעדה שבחים. ה"גרדיאן" הבריטי כלל אותה ברשימת "עשרת הטאפאס בר הטובים במדריד", מדריך מישלן זיכה אותה ב־ Bib Gourmand (הניתן למסעדות שמגישות אוכל יוצא דופן במחירים נגישים), ואפילו מוניוז בכבודו ובעצמו הציב את טריסיקלו בראש רשימת הפייבוריטיות שלו.

Round Tables: פאייה של פירות ים. מנה ממסעדת TRICICLO

Round Tables: פאייה של פירות ים. מנה ממסעדת TRICICLO

טריסיקלו מציעה שלושה מסלולים גסטרונומיים: מן השוק – מנות עם מרכיבים טריים בהתאם להיצע העונתי, במינימום התערבות ומקסימום טעם; גורמה – גרסאות מתוחכמות ומושקעות של מנות מסורתיות; פיוז'ן – מנות המשלבות מגוון טעמים ומרכיבים ומזמנות לסועדים מסע עולמי עתיר הרפתקאות קולינריות. כל מנה מוצעת בשלושה גדלים, כך שאפשר לטעום מהכל, בלי חשבון.

Round Tables: פרימפס עם סישו ומנגו. מנה ממסעדת TRICICLO

Round Tables: פרימפס עם סישו ומנגו. מנה ממסעדת TRICICLO

מילה מהשף המארח, ויקטור גלוגר:

"המפגש עם שלושת השפים הצעירים האלה היה מופע מצוין: חייכנים, תזזיתיים וחרוצים מאוד. הם מכינים טאפאס ספרדי עכשווי, בלי פירוטכניקה, הקצפות או משיחות. הם כל מה שאני לא, ובגלל זה התחברתי אליהם כל כך. המוטו שלהם הוא לתת למוצר לדבר בעד עצמו, וכל מנה שם פוגעת בול".

שאלות שהיינו חייבים לשאול את השף:

  • הסוד של המסעדה שלי: להציע את המרכיבים העונתיים הטריים ביותר במחיר שווה לכל כיס
  • 3 חומרי הגלם האהובים עליי הם: שמן זית כתית, עגבניות ופירות ים
  • המנה שאני הכי אוהב לבשל: כל מנה שלוקח שעות ארוכות לבשל אותה
  • הרגע הכי מרגש בקריירה שלי: כשפתחנו את המסעדה
  • עצת הבישול הטובה ביותר שקיבלתי: להיות עקשן ולהתמיד
  • אני מתרגש לבשל לכבוד: חברים ומשפחה
  • הגילטי פלז'ר שלי: תפוצ׳יפס
  • הארוחה האחרונה שלי תהיה: צדפות וכבש צלוי
  • הדבר הבא בעולם הקולינריה: קאמבק של בישול מסורתי
  • המסעדה הכי טובה בעולם לדעתי: קשה מאוד לבחור אחת, אבל הייתי אומר NOMA, וכל מקום של משפחת בולי

 

קלואליס, אבא הלל 16 רמת גן, 5759060־03

לרכישת כרטיסים לארוחה

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: 569c449