וולנטיינ'ס עושים באהבה: הארוחה הסודית של יוגב ירוס
נרות, ורדים, מוזיקה משובחת וארוחה איטלקית מעשה ידיו של שף יוגב ירוס - לזה אנחנו קוראים וולנטיינ'ס
הארוחה הסודית השמינית לחורף 2018 של מחלבות גד התרחשה בערב הרומנטי בשנה – וולנטיינ'ס דיי. 40 האורחים הגיעו זוגות זוגות לארמון היפואי המפואר ברחוב יפת "אנגלו ונינה" וקיבלו ורדים אדומים כמיטב המסורת הרומנטית.
על הארוחה הרומנטית הזו ניצח השף יוגב ירוס עם מיטב המנות האיטלקיות וטוויסט אישי: פוקאצ'ה עגבניות וזעתר טרי, קרפצ'ו עגבניות חרוכות עם גבינת סטרקינו, בלסמי טרדיציונאלה ועלי חורף. לצידן הוגשו סלט תפוח אדמה סיציליאני עם אנשובי ספרדי, ביצים רכות, שמנת חמוצה ושאלוט כבוש.
בקבוקי היין שהתאים למאורע צוות הייננים של יקב רקנאטי נפקקו בזמן שעל השולחנות הוגש הומאז' לדאריו צ'קיני – טרטר פלמידה לבנה צרוב על מקלות רוזמרין, קרם פרשם, בושם קיאנטי, עלי צלפים ושן פפרנוצ'ינו, אחריו הוגש גדור בוראטה על פאנצלה חמימה של לקט עגבניות ובצלים צלויים, קרעי באגט קלוי וקרם שעועית קנליני.
על רקע קולה המהפנט של הזמרת רוני ודנאי, המשיכו המנות לצאת אל השולחנות – ניוקי טרי בחמאה חומה עם ראגו פטריות, סקלופינה ברווז ומסקרפונה, וכתף טלה מקומי צלוי שמונה שעות ומפורק על פולנטה רכה, שומרים צעירים צלויים, פסטו מנטה וגבינת פקורינו.
סיומו המתוק של הערב הכי רומנטי בתל אביב הוגשם באמצעות הקינוח היפהפה מעשה ידיו שף השף – טרייפל קרם פטיסייר וניל ושוקלד כהה, בישקוטים בקרמל היביסקוס, תותים משוייפים בבלסמי ותחרת פטל. יצאנו מאוהבים.