כתבה

Sparks: מהחווה לשולחן בסינטה בר

אם גם אתם רואים בארוחות שלכם הזדמנות למאורע תרבותי של ממש, אנחנו שמחים להציג בפניכם את פרויקט Sparks, סדרת האירועים הקולינריים הייחודית שלוקחת ארוחות קונספט לשלב הבא. חושבים שטעמתם הכל? זה מה שמחכה לכם במסעדת סינטה בר

מהחווה לשולחן בסינטה בר. צילום: אנטולי מיכאלו
מהחווה לשולחן בסינטה בר. צילום: אנטולי מיכאלו
25 באפריל 2018

16.5.18, 19:00 | מהחווה לשולחן בסינטה בר חיפה* | 280 ש"ח לסועד

בעידן המזון המעובד, בו כל מנה מתועשת וכל פרי מהונדס, הפשטות היא מרענן החך האידיאלי. הרעיון מאחורי ה"Farm to Table" מזכיר לנו את הקסם בישירות – האוכל מגיע עם כמה שפחות מתווכים והפרעות, הישר מהחווה, המטע או המים לצלחת שלכם. חומרי גלם טריים, טיפול מינימלי והטבע שמתחבר מתחת לאף, והוא מריח כל כך טוב.

לכל ארוחות הקונספט באירועי Sparks 

סינטה בר. צילום: ישראל אלפסה
סינטה בר. צילום: ישראל אלפסה

בארוחת הקונספט הזו, יגיש המוסד החיפאי את מיטב חומרי הגלם, הכי טריים שיש. סלסת לחמים עם קרם חצילים וקרם פרש על השולחנות, לוקוס מעכו, צלעות טלה מרמת הגולן, סלקים צבעוניים ממושב הדר, גבינות מקומיות והמון ירקות אביביים. את כל היופי הזה צריך לתעד.

*מה בתפריט?

קוקטייל פתיחה

ירוק לנצח – גריי גוס, מיץ מלפפוני בייבי של יריב ממשק מילוא בנגב ומרטיני אסטי.

על השולחן

סלסת לחמים עם קרם מהחצילים של יואב לוליאן מעין איילה, קרם פרש ופלפל חריף.

מנת פתיח זוגית

טרטר פילה בקר של המגדל דוד אנינגר, הולנדייז, עשבים טריים ממושב היוגב וטוויל קרקר וקצח.

טרטר סלק אדום מוחמץ, גבינת המאירי מצפת, עשבים טריים ממושב היוגס וטוויל קרקר וקצח. אופציה לצמחונים.

גספצ'ו ירוקים של אביב, קישואים בייבי מחוות תקוע, גבינת המאירי מצפת, צנובר, פיסטוק איראני ועגבניות שרי צבעוניות מהדרום.

מנה ראשונה

לוקוס של הדייג נסיב מעכו מעושן בעשבי תבלין, שומר בייבי ואספרגוסים ממושב הדר צלויים בחמאה, קרם גרגיר נחלים, פירורי בריוש ותרד פריכים.

גבינת בושה צלוייה, שומר בייבי ואספרגוסים ממושב הדר צלויים בחמאה, קרם גרגיר נחלים, פירורי בריוש ותרד פריכים. אופציה לצמחונים.

מנה עיקרית

זוג צלעות טלה מרמת הגולן, סלקים צבעוניים ממושב הדר, קרם שורשים לבנים, בצל פחמים, דמי טלה ומיץ סלק, גזרים חצי מיובשים ואבקת זיתי טאסוס.

אנילוטי בטטה צלויה וגבינת עזים, חמאת מרווה ופרמג'אנו ריג'אנו. אופציה לצמחונים.

קינוח זוגי

היער הקסום – קרמה שוקולד לבן, פטריות שוקולד לבן, קרמה שוקולד מריר, קראמבל לבן, קולי דובדבנים וגלידת קוקוס.

מחיר האירוע לאדם – 280 ש"ח

סינטה בר. צילום: ישראל אלפסה
סינטה בר. צילום: ישראל אלפסה

סינטה בר, שדרות מוריה 127, חיפה, 04-834-1170 | מחיר האירוע: 280 ש"ח