שווה להתארח: מסעדת כרמים

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

מסעדת כרמים. צילום: יח"צ
מסעדת כרמים. צילום: יח"צ
10 ביולי 2018

במפגש בין בישול קלאסי וטעמים ים תיכוניים שוכנת מסעדת כרמים. שני הסניפים של המקום, האחד במושב סגולה והשני בבאר שבע, מציעים חוויה קולנרית שמחברת יין משובח, אוכל מדויק וחללים מעוצבים היטב. תהיתם אם יש סיבה לצאת מתל אביב? מצאנו לכם אחת.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף: סהר רפאל, מחבר ספרי בישול ויועץ קולינרי

השף סהר רפאל. צילום: יח"צ
השף סהר רפאל. צילום: יח"צ

סגנון מטבח: ים תיכוני

מטבח ים תיכוני עם הגשה כפרית ומדויקת. צילום: סטודיו שחר פליישמן
מטבח ים תיכוני עם הגשה כפרית ומדויקת. צילום: סטודיו שחר פליישמן

מה מייחד את חווית האירוח בכרמים?

"מנעד הטעמים במסעדה מאוד מגוון ועם זאת מדויק. אורחים שלנו יודעים שכשהם מגיעים אלינו הם מגיעים כדי לאכול טוב – אנחנו מכינים פה הכל, החל בבשר וכלה במלפפונים החמוצים. ההרגשה שאני רוצה להשרות על הסועדים אצלי היא של כפר –  העיצוב מלא בעץ עם נגיעות אוריינטליות ותשומת הלב לכל הפרטים כאן היא מאוד אישית. אני כאן כבר 16 שנים, והדרך שבניתי באה לידי ביטוי במנות ובצורת הבישול שלי".

מנה שאסור לפספס: בקלאווה טלה

אסור לפספס: בקלאווה טלה. צילום: יח"צ
אסור לפספס: בקלאווה טלה. צילום: יח"צ

מסעדת כרמים | מושב סגולה,  08-8505859 | א'-ש', 09:00-00:00