שווה להתארח: אדום ירושלים

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

מסעדת אדום בירושלים. צילום: אנטולי מיכאלו
מסעדת אדום בירושלים. צילום: אנטולי מיכאלו
23 במאי 2018

המסעדה הירושלמית הזו אמנם נפתחה אי שם בשנת 2001, אך מ–2013 ממוקמת במתחם התחנה, על יסודות תחנת הרכבת ההיסטורית של ירושלים. התפריט הים תיכוני המוקפד, חומרי הגלם המקומיים והמנות היומיות המשתנות, הם כנראה האחראיים על הפיכתו של המקום למוסד ירושלמי שמומלץ לבקר בו. תוסיפו לזה אווירה ביסטרואית ותוססת, מגוון יינות משובחים ושירות מקצועי, ומצאתם לכם מקום מעולה לצאת בשבילו מתל אביב.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן 

סגנון מטבח: ים תיכוני

שף: אלרן בוזגלו, שף במסעדת אדום בשבע השנים האחרונות

אלרן בוזגלו. צילום: אנטולי מיכאלו
אלרן בוזגלו. צילום: אנטולי מיכאלו

מה מייחד את חווית האירוח באדום?

“אדום היא מסעדה בת 18 שנה. אנשים באים לאכול ולאכול טוב. מקהל מעונב ועד קהל צעיר – המקום מציע חוויה מסויימת לכל אחד. אנחנו אחת המסעדות הוותיקות בעיר והקהל הירושלמי הוא חלק בלתי נפרד מאתנו. המסעדה משלבת בין הישן והירושלמי לבין החדש והמודרני – האבן הירושלמית פוגשת בקירות זכוכית, גופי תאורה שמדברים את תחנת הרכבת הישנה, ובר יפהפה במרכז המסעדה. המפגש הזה בא לידי ביטוי גם בטעם – אנחנו מנסים לקלוע לכמה שיותר, שלכולם יהיה מה לאכול – בין שמדובר באוכל ירושלמי קלאסי או בנגיעות אסיאתיות, הכי חשוב שיהיה טעים".

מנה שאסור לפספס:  טרטר טונה אדומה בזרעי פטל ואננס

טרטר טונה אדומה בזרעי פטל ואננס. צילום: אנטולי מיכאלו
טרטר טונה אדומה בזרעי פטל ואננס. צילום: אנטולי מיכאלו

אדום | ‬דוד‭ ‬רמז 4, ‬ירושלים | 02-6246242 | כל יום, 12:30 – 2:00