עם אווירה ומנות שיגרמו לכם להרגיש בדרום איטליה – מסעדת איטליאנו בחיפה של השף חמודי עוקלה היא על קו התפר בין המטבח האיטלקי למטבח הגלילי והמזרח תיכוני. המנות מפתיעות, הנוף לים, הגג הוא גינה, המטבח פתוח – שווה להתארח? לגמרי.
איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן
שף: חמודי עוקלה

שף חמודי עוקלה. צילום: אנטולי מיכאלו
״המטבח והאהבה אליו הם חלק מהילדות שלי. גדלתי בבית עם אימא ואחיות שמבשלות וכך נוצר החיבור שלי עם אוכל. איטליאנו נפתחה לפני כשנתיים ושם אני יוצר מנות שאין בשום מקום אחר. יש פה אווירה כיפית, חדשנית וייחודית. העיצוב של המקום נותן הרגשה דרום איטלקית, והמטבח הפתוח נותן הצצה לסועדים בנוגע לאיך הכל עובד. החוויה מקבלת טוויסט כשטועמים את המנות, שהן שילוב של האהבה שלי למטבח האיטלקי והניסיון שלי במטבח הגלילי ערבי – מנות איטלקיות מקבלות טעם שאין למצוא במקום אחר בארץ״.
מנה שאסור לפספס: שושברק של חמודי, טורטליני במילוי טלה, צנוברים בהרט, יוגורט מצומצם וסלסת עגבניות

העליה השניה 96, חיפה 053- 4247175 | ראשון־חמישי 12:00־23:00
יום שישי, 12:00־24:00, יום שבת 12:00־23:00
בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו