שווה להתארח: גוז׳ ודניאל

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק, ולא רק בתל אביב

ג'וז ודניאל. צילום: יח"צ
ג'וז ודניאל. צילום: יח"צ
16 במאי 2018

אם לא שמעתם על החוויה הכפרית המיוחדת, העונה לשם גוז׳ ודניאל, אנחנו שמחים להיות אלה שמביאים לאוזניכם את הבשורה. איכותית, מוקפדת ומלאה תמיד – הפנינה הקולינרית הזו ממוקמת במושב בני ציון סמוך לרעננה, ומצליחה לשלב חוויה ביסטרואית ואת המטבח האיטלקי והים תיכוני. המנות העונתיות משתנות פעמיים בשנה בהתאם לחומרי הגלם הזמינים, הקינוחים טעימים בצורה לא הגיונית וארוחת הבראנץ׳ היא משהו שאתם פשוט צריכים לנסות.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן 

שניר סלע. צילום: אנטולי מיכאלו
שניר סלע. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח ביסטרו עדכני

שף שניר סלע, בוגר בית הספר לבישול CSI בארצות הברית, בעברו שף במסעדות Commerce ו־Blue Hill at Stone Barns שבניו יורק

מנה שאסור לפספס טרטר טלה עם אפונה, נענע וחלמון ביצת שליו

טרטר טלה עם אפונה, נענע וחלמון ביצת שליו. צילום: אנטולי מיכאלו
טרטר טלה עם אפונה, נענע וחלמון ביצת שליו. צילום: אנטולי מיכאלו

מה מייחד את חוויית האירוח בגוז׳ ודניאל?

“אנחנו לא מסעדת שף. אני לא רוצה שיבואו לפה בגללי או בשבילי. אני רוצה שיבואו לפה כדי להיות יחד, שמי שיושב פה ייהנה מהזמן שלו, ואם אני אצליח לגנוב מהם שנייה כדי שיגידו שהאוכל טעים, אז יופי. שכל החוויה תהיה טובה – האוכל, השירות, האווירה, ובאמת זה מה שמבדיל אותנו מהמון מקומות אחרים, זה דורש נסיעה ולהזמין מקום, ולכן באמת באים לפה ליהנות. זו חוויה אחרת לאכול במושב בשרון במסעדה שהיא כולה חלונות. זו המסעדה, אתה והנוף. יש פה איזשהו רוגע, וגם כשהמסעדה עובדת בפול עוצמה והכל, יש רווחים בין השולחנות, אתה לא נדחק לשום מקום, אתה יושב, רגוע, נינוח. אנחנו מתמחרים את הדברים כדי שלא יהיה מצב שבו מישהו אומר שהוא לא יכול להרשות לעצמו משהו. בסופו של דבר זה לא כמו מסעדה בתל אביב, אתה לא יכול לקחת חשבון וללכת למקום אחר פשוט, אתה מגיע ומתחייב לערב, אז המחויבות שלי חייבת להיות אותו הדבר אם לא יותר. יש פה אוכל שאין בשום מקום אחר בארץ לדעתי. העובדה שאנחנו לא חלק מהסצנה התל אביבית מאפשרת לנו להגיש אוכל שהוא שונה מכולם, אחר, האורחים שלנו מאוד פתוחים והם תמיד נהנים״.

ג'וז ודניאל | אנשי בראשית 39 בני ציון, 09-7714122 | ראשון־חמישי 9:00־23:00, שבת 12:00־23:00