שווה להתארח: קוואטרו
ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב
עם מנות נדיבות, חומרי גלם איכותיים ואלמנטים עיצוביים שלא תפסיקו להסתכל עליהם – כדאי לכם לעצור בקוואטרו של השף אביב משה. האחות הקטנה של מסעדת מסה היוקרתית לא נשארת מאחור וצובעת את המטבח האיטלקי המסורתי בצבעים מרתקים. הכל שם מלא באהבה, כדאי לכם לנסות.
איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן
שף אביב משה, שף ובעלים במסה, קוואטרו ויאסו
סגנון מטבח: שף איטלקי
מה מייחד את חוויית האירוח בקוואטרו?
״קוואטרו נולדה מהאהבה והמשיכה שלי למטבח האיטלקי שלא היה לו יותר מדי מקום במסה. כאן האווירה שונה לגמרי לעומת מסה האלגנטית: המנות, הטקסטורות, הצבעים, העיצוב – הכל יותר צבעוני ושמח. גם במטבח הלכתי על הלא מובן מאליו באוכל איטלקי והחלטתי לתת לו פרשנות חדשה והפוכה – מנת רביולי תורכב ממילוי עגבניות ורוטב גבינה למשל. המטבח פה מאוד אישי ומלא במחלקות, עם חומרי הגלם הטובים ביותר – מדובר בחוויה שהופכת את המטבח האיטלקי למשהו חדש ומעניין״.
מנה שאסור לפספס: מוסר ים וטורטליני כמהין
הארבעה 21 תל אביב | 03-9191555 | ראשון־חמישי, שבת 12:00־16:00, 19:00־23:30, שישי 12:00-16:00, 18:30-23:30